Miten voimme auttaa?
-
Käyttäjän työkalut
-
Raportit
-
Aloittaminen
-
Ylläpitotyökalut
-
Käyttöoikeuksien hallinta
-
Organisaation työkalut
-
Työnkulut ja automaatio
-
Tiedostot ja kansiot
-
Metatiedot ja lomakkeet
Käyttäjäryhmän poistaminen
Jos et enää tarvitse käyttäjäryhmää ja haluat poistaa sen, toimi näin:
- Kirjaudu sisään työtilan ylläpitäjänä.
- Etsi vasemmalta pääosioiden alta Ylläpitäjän työkalut -paneeli.
- Napsauta Hallitse Käyttäjäryhmiä.
- Avaa asetusvalikko napsauttamalla ryhmän nimen oikealla puolella olevaa asetusten hammasrataskuvaketta.
- Valitse Poista.
- Vahvista poistaminen napsauttamalla Poista uudelleen pyydettäessä.
Valmista, käyttäjäryhmä on nyt poistettu. Käyttäjiä ei kuitenkaan poisteta. Jos heillä on käyttöoikeuksia joihinkin resursseihin toisen ryhmän jäseninä tai henkilökohtaisesti, he voivat edelleen käyttää niitä.