Siirry pääsisältöön
Miten voimme auttaa?

Käyttäjän poistaminen

Jos haluat poistaa käyttäjän, jonka rekisteröinnin työtilasi ylläpitäjä on käynnistänyt ja joka siksi näkyy Ylläpitäjän työkalut > Hallinnoi käyttäjiä-luettelossasi, toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään työtilan ylläpitäjänä.
  2. Etsi vasemmalta pääosioiden alta Ylläpitäjän työkalut -paneeli.
  3. Napsauta Hallinnoi käyttäjiä.
  4. Napsauta käyttäjän vieressä olevaa asetusten hammasrataskuvaketta.
  5. Valitse Poista kaikki käyttöoikeudet.

Tämä poistaa käyttäjän käyttäjäluettelosta ja katkaisee hänen pääsynsä kaikkiin resursseihisi sekä poistaa hänet kaikista käyttäjäryhmistä.

Käyttäjän käyttöoikeuksien poistaminen, kun rekisteröintiä ei tehnyt työtilan ylläpitäjä

Jos työtilasi ylläpitäjä ei käynnistänyt käyttäjän rekisteröintiä eikä käyttäjä siksi näy #team-käyttäjäluettelossa, avaa Ylläpitäjän työkalut > Käyttöoikeuksien yleiskatsaus. Siellä näet kaikki käyttäjät, joilla on jonkinlainen pääsy työtilaasi. Napsauttamalla nimeä näet resurssit, joihin käyttäjällä on pääsy. Nimen vieressä oleva asetusten hammasrataskuvake avaa valikon, josta voit valita käyttäjälle ”Poista kaikki käyttöoikeudet”.