DMS - документ менаџмент систем за мала и средња привредна друштва и организације

Online DMS систем за једноставно похрањивање, дијељење, управљање и одобравање дигиталних докумената.

DMS систем са наградом за најбољи кориснички интерфејс на свијету

Да ли знате да чувајући пословну или приватну дигиталну документацију само на вашем компјутеру или локалном серверу ризикујете могући квар тврдог диска, пожар, поплаву или крађу чиме их бесповратно губите? Да ли вам је икада затребао документ са вашег компјутера, а да нисте били у његовој близини? Упознајте Folderit! Врхунски онлине документ менаџмент систем за мала и средња привредна друштва и организације. Folderit је DMS рјешење са најбољим корисничким интерфејсом на свијету јер нуди све што је потребно, а истовремено је једноставан за кориштење. Није претрпан функцијама које се ријетко употребљавају.
Дијељење

Документи, фолдери, секције или чак цијели кориснички рачун може бити дијељен са било ким желите. Опцијама “Preview”, “View” или “Edit” омогућен је различит ниво овлашћења приступу или уређивању одобрених докумената. Направите групе сарадника и са свима њима дијелите документе. Историјат омогућава увид у приступ, преузимање или било коју другу активност од стране било кога у систему.

Моћан претраживач са OCR-ом

У наш Документ Менаџмент Систем уграђен је претраживач који омогућује проналажење докумената не само по имену већ и по садржају и метаподацима све захваљујући Optical Character Recognition (OCR) технологији. Могуће је претраживати pdf, docx или чак фотографије и скрин шотове докумената!

Процес одобрења и аутоматског истека

Имате ли улазни рачун, захтјев за годишњи одмор или неки други документ који треба да се одобри од стране једног или више лица? Нема проблема! Потребно је само послати захтјев за одобрење. Може се тражити од више лица истовремено или неким одређеним редослиједом. Никада прије није било тако једноставно добити одобрење. Можете подесити и рок чувања неког фолдера или документа у данима, мјесецима или годинама.

Напомене и траг промијена

Бирањем опције аутоматског обавјештавања о извршеним измјенама у документу, фолдеру или секцији добија се информација о направљеним промјенама било у тренутку када се промјена направили или периодично. Чим неко нешто дода, обрише или промијени, одмах можете знати ко и када је то урадио.

Додијељена поља и Метаподаци

За лакшу организацију докумената омогућено је додавање метаподатака као што су тагови, потписници, напомене, датум и рок. По потреби, врло једноставно, могу се додати и нова метапоља. Можете такођер стварати повезнице између докумената у различитим фолдерима а који припадају једни другима. Све је то јако једноставно урадити у Folderit Документ Менаџмент Систему.

Верзије документа

Постављањем нове верзије документа, метаподаци остају непромијењени, а претходним верзијама документа приступа се једним кликом у било којем тренутку. Опција “Document Check-in / Check-out” омогућава закључавање документа за вријеме рада у њему.

Подсјетник

Kада год је потребно добити обавјештење о неком заказаном догађају, подешава се подсјетник. Обавјештење свим учесницима долази на е-мејл адресу.

Улазна пошта

Сваком корисничком рачуну додијељена је посебна интерна е-мејл адреса. Довољно је послати или прослиједити е-маил на такву адресу и документ из прилога ће се аутоматски наћи у Folderit инбоксу. Брз и једноставан начин похрањивања докумената.

Улоге и Секције

Унутар сваког корисничког рачуна омогућено је прављење до пет различитих секција са неограниченом хијерархијом сарадника који међусобно могу дијелити садржаје. Једна секција може бити за пословне документе, друга за приватне и сл.

Прилагођен приступ

Документи у Folderit онлајн Документ Менаџмент Систему су вам доступни са PC-а, MAC-а, таблета или паметног телефона са Интернет конекцијом било гдје у свијету.

Чување података

Документи се чувају на сигурној локацији и савршено су заштићени. Уколико желите на локални медиј можете урадити бекап цијелог корисничког рачуна, појединог фолдера или више њих.

Сигурно и заштићено

Сви подаци у Folderit онлајн Документ Менаџмент Систему су похрањени на серверима у три сигурносне копије и тамо се заштићени шаљу путем SSL нивоа енкрипције. Можете прилагодити јачину лозинке и одредити њену редовну или периодичну промјену.

Испробајте 30 дана бесплатно!

Folderit.
Вјерује му се, широм свијета.

Пословна свакодневница многих привредних друштава и организација широм свијета је једноставна и ефикасна управо зато јер су одабрали Folderit.