DMS - документ менаџмент систем за мала и средња привредна друштва и организације

Online DMS систем за једноставно похрањивање, дијељење, управљање и одобравање дигиталних докумената.

DMS систем са наградом за најбољи кориснички интерфејс на свијету

Да ли знате да чувајући пословну или приватну дигиталну документацију само на вашем компјутеру или локалном серверу ризикујете могући квар тврдог диска, пожар, поплаву или крађу чиме их бесповратно губите? Да ли вам је икада затребао документ са вашег компјутера, а да нисте били у његовој близини? Упознајте Folderit! Врхунски онлине документ менаџмент систем за мала и средња привредна друштва и организације. Folderit је DMS рјешење са најбољим корисничким интерфејсом на свијету јер нуди све што је потребно, а истовремено је једноставан за кориштење. Није претрпан функцијама које се ријетко употребљавају.
Дијељење

Документи, фолдери, секције или чак цијели кориснички рачун може бити дијељен са било ким. Опцијама “View” или “Edit” омогућен је приступ или уређивање одобрених докумената.

Моћан претраживач са OCR-ом

Уграђен је претраживач који омогућује проналазак докумената не само по имену већ и по садржају и метаподацима све захваљујући Optical Character Recognition (OCR) технологији.

Процес одобрења

Имате ли улазни рачун, захтјев за годишњи одмор или неки други документ који треба да се одобри од стране једнog или више лица? Нема проблема! Потребно је само послати захтјев за одобрење. Може се тражити од више лица истовремено или неким одређеним редослиједом. Никада прије није било тако једноставно добити одобрење.

Напомене

Бирањем опције аутоматског обавјештавања о извршеним измјенама у документу, фолдеру или секцији добија се информација о направљеним промјенама.

Метаподаци

За лакшу организацију докумената омогућено је додавање метаподатака као што су тагови, потписници, напомене, датум и рок. По потреби, врло једноставно, могу се додати и нова метапоља.

Верзије документа

Постављањем нове верзије документа, метаподаци остају непромијењени, а претходним верзијама документа приступа се једним кликом у било којем тренутку. Опција “Document check-in/check-out” омогућава закључавање документа за вријеме рада у њему.

Подсјетник

Kада год је потребно добити обавјештење о неком заказаном догађају, подешава се подсјетник. Обавјештење свим учесницима долази на e-mail адресу.

Улазна пошта

Сваком корисничком рачуну додијељена је посебна интерна e-mail адреса. Довољно је послати или прослиједити e-mail на такву адресу и документ из прилога ће се аутоматски наћи у Folderit Inboxu. Брз и једноставан начин похрањивања докумената.

Секције

Унутар сваког корисничког рачуна омогућено је прављење до пет различитих секција са неограниченом хијерархијом сарадника који међусобно могу дијелити садржаје. Једна секција може бити за пословне документе, друга за приватне и сл.

Приступ

Документи су доступни са PC-а, Мac-a, таблета или паметног телефона са Интернет конекцијом било гдје у свијету.

Чување података

Документи се чувају на сигурној локацији и заштићени су. По потреби се на локални медиј може урадити бекап цијелог корисничког рачуна, појединог фолдера или више њих.

Сигурно и заштићено

Сви подаци су похрањени на серверима и тамо се заштићени шаљу путем SSL нивоа енкрипције.

Испробајте 30 дана бесплатно!

Folderit.
Вјерује му се, широм свијета.

Пословна свакодневница многих привредних друштава и организација широм свијета је једноставна и ефикасна управо зато јер су одабрали Folderit.