Управљање документима у облаку

Награђивани ДМС за зеленије и сигурније складиштење, управљање и одобравање дигиталних докумената.

Систем за управљање документима који највише одговара кориснику на свијету

Чување докумената само на рачунару или локалном серверу представља ризик од квара хард диска, пожара, поплаве или провале. А шта ако желите да приступите једном од тих важних фајлова ван канцеларије? Упознајте Folderit. Врхунски онлајн систем за управљање документима за било коју организацију - најприкладнији ДМС на свијету! Невјероватно једноставан за коришћење, врло сигуран и приступачан ДМС.
Kонтрола приступа, Офис 365 / DocuSign интеграције

Дијелите документе, мапе, одјељке или чак цијели рачун с различитим дозволама приступа (Преглед, Преузимање, Уређење и Унос) са свима који вам се свиђају. Kористите Active Directory за управљање корисницима. Kреирајте групе сарадника са којима ћете дијелити садржај! Радите заједно у Офис 365 апликацијама и шаљите документе у радне процесе за е-потписивање.

Моћна претрага са вишејезичним OCR-ом

Моћна функција за претраживање уграђена је у наш софтвер за управљање документима у облаку тако да можете претраживати документе не само по имену датотеке и метаподацима, као што су кључне ријечи, већ и по садржају датотека захваљујући технологији оптичког препознавања знакова (OCR). PDF-ови, Docx датотеке или чак снимке екрана и скенирани документи сада се могу детаљно претраживати!

Радни процес одобрења и аутоматско задржавање

Ако фактуру, пријаву за годишњи одмор или други документ мора да одобри једно или више лица прије сљедећег корака то није проблем! Позовите их да одобре и додају своје коментаре – у одређеном редослиједу или сви одједном. Никада није било лакше добити и пратити одобрења! Сазнајте више о току рада одобрења!
По потреби можете поставити период задржавања за било коју мапу и фајл - у данима, недјељама, мјесецима или годинама!

Нумерација докумената, обавјештења и трагови ревизије

Kористите аутоматско нумерисање докумената на основу шема које сами дефинишете. Поставите и примајте аутоматска обавјештења о промјенама у документима или мапама онолико често колико желите. Ревизијски запис ради одговорности биљежи сваку акцију сваког корисника.

Прилагођени метаподаци и повезивање датотека

Додајте ознаке, биљешке, датум и рок како бисте лакше организовали своје документе. Можете једноставно додати властита поља метаподатака различитих типова као што су листе, потврдни прозорчићи и још много тога! Такођер можете повезати датотеке да бисте креирали односе између докумената у различитим структурама мапа. Предлошци метаподатака се такођер могу дефинисати.

Верзије датотека

Можете учитати нову верзију документа и сачувати постојеће метаподатке и све раније верзије датотеке а које се увијек лако могу обновити само једним кликом! Функција пријаве/одјаве документа омогућава вам да закључате документ за друге док га уређујете на свом рачунару. Свака верзија документа може бити независно одобрена.

Подсјетник

Kада год је потребно добити обавјештење о неком заказаном догађају, подешава се подсјетник. Обавјештење свим учесницима долази на е-мејл адресу.

Унос докумената путем е-поште

Сваки фолдер има своју е-мејл адресу. Само пошаљите/прослиједите е-мејл на ту адресу и приложени фајл ће завршити у одабраном фолдеру са нетакнутим подацима о пошиљаоцу, предмету и садржају. Не може бити једноставније, а савршено је за похрањивање докумената у покрету или за слање у ваш ДМС са скенера.

Подржане подружнице

Иако можете креирати неограничену хијерархију у свом примарном рачуну, можете уредити одвојене просторе за своје подружнице! Дакле, можете имати по један подрачун за сваку своју компанију или њене дивизије. Тимови и подаци се чувају одвојено, осим ако не желите некоме дати приступ у неколико својих компанија.

ДМС прилагођен мобилним уређајима

Ваши документи у Folderit онлајн систему за управљање документима доступни су вам са сваког ПЦ-а, Мек-а, таблета или паметног телефона са интернет везом. По цијелом свијету.

Локална сигурносна копија

Ваши документи су похрањени у сигурном облаку и савршено су безбједни, али ако желите, можете лако преузети цијели рачун или појединачне датотеке/мапе на свој тврди диск колико год често желите за вашу локалну сигурносну копију. Можете користити нашу Sync App апликацију за синхронизацију са Виндовсима.

Безбједно и заштићено

Сви ваши подаци у Folderit систему за управљање документима су троструко сигурносно копирани и шифровани гдје се безбједно похрањују и преносе путем сигурног ССЛ слоја. Такођер можете прилагодити политику лозинки (укључујући 2FA) за чланове вашег тима, тако да они могу бирати само екстра дугачке лозинке и морају мијењати своју лозинку колико год често желите.

Пробајте бесплатно

Folderit.
Вјерује му се, широм свијета.

Пословна свакодневница многих привредних друштава и организација широм свијета је једноставна и ефикасна управо зато јер су одабрали Folderit.