DMS - dokument menadžment sistem za mala i srednja preduzeća i organizacije

Online DMS sistem za jednostavno skladištenje, deljenje, upravljanje i odobravanje digitalnih dokumenata

DMS sistem sa nagradom za najbolji korisnički interfejs na svetu

Da li znate da ukoliko skladištite poslovnu ili privatnu digitalnu dokumentaciju samo na vašem kompjuteru ili lokalnom serveru rizikujete mogući kvar tvrdog diska, požar, poplavu ili krađu čime ih bespovratno gubite? Da li vam je ikad bio trebao dokument sa vašeg kompjutera, a da niste bili u njegovoj blizini? Upoznajte Folderit, vrhunski online dokument menadžment sistem za mala i srednja preduzeća i organizacije. Folderit je DMS rešenje sa najboljim korisničkim interfejsom na svetu. Nije preplavljen retko korištenim funkcijama što olakšava upotrebu.
Deljenje

Dokumenti, folderi, sekcije ili čak celi korisnički račun može biti deljen sa bilo kim želite. Opcijama “Preview”, “View” ili “Edit” omogućen je različit nivo ovlašćenja pristupu ili uređivanju odobrenih dokumenata. Napravite grupe saradnika i sa svima njima delite dokumente. Istorijat omogućava uvid u pristup, preuzimanje ili bilo koju drugu aktivnost od strane bilo koga u sistemu.

Moćan pretraživač sa OCR-om

U naš Dokument Menadžment Sistem ugrađen je pretraživač koji omogućuje pronalaženje dokumenata ne samo po imenu već i po sadržaju i metapodacima sve zahvaljujući Optical Character Recognition (OCR) tehnologiji. Moguće je pretraživati pdf, docx ili čak fotografije i screen shotove dokumenata!

Proces odobrenja i automatskog isteka

Imate li ulazni račun, zahev za godišnji odmor ili neki drugi dokument koji treba da se odobri od strane jednog ili više lica? Nema problema! Potrebno je samo poslati zahev za odobrenje. Može se tražiti od više lica istovremeno ili nekim određenim redosledom. Nikada pre nije bilo tako jednostavno dobiti odobrenje. Pronađite više o procesu odobrenja na Learn more about Approval Workflow! Možete podesiti i rok čuvanja nekog foldera ili dokumenta u danima, mesecima ili godinama.

Napomene i trag promijena

Biranjem opcije automatskog obaveštavanja o izvršenim izmenama u dokumentu, folderu ili sekciji dobija se informacija o napravljenim promenama bilo u trenutku kada se promena napravili ili periodično. Čim neko nešto doda, obriše ili promeni, odmah možete znati ko i kada je to uradio.

Dodeljena polja i Metapodaci

Za lakšu organizaciju dokumenata omogućeno je dodavanje metapodataka kao što su tagovi, potpisnici, napomene, datum i rok. Po potrebi, vrlo jednostavno, mogu se dodati i nova metapolja. Možete također stvarati poveznice između dokumenata u različitim folderima a koji pripadaju jedni drugima. Sve je to jako jednostavno uraditi u Folderit Dokument Menadžment Sistemu.

Verzije dokumenta

Postavljanjem nove verzije dokumenta, metapodaci ostaju nepromenjeni, a prethodnim verzijama dokumenta pristupa se jednim klikom u bilo kojem trenutku. Opcija “Document Check-in / Check-out” omogućava zaključavanje dokumenta za vreme rada u njemu.

Podsetnik

Kada god je potrebno dobiti obaveštenje o nekom zakazanom događaju, podešava se podsetnik. Obaveštenje svim učesnicima dolazi na e-mail adresu.

Ulazna pošta

Svakom korisničkom računu dodeljena je posebna interna e-mail adresa. Dovoljno je poslati ili proslediti e-mail na takvu adresu i dokument iz priloga će se automatski naći u Folderit Inboxu. Brz i jednostavan način pohranjivanja dokumenata.

Uloge i Sekcije

Unutar svakog korisničkog računa omogućeno je pravljenje do pet različitih sekcija sa neograničenom hijerarhijom saradnika koji međusobno mogu deliti sadržaje. Jedna sekcija može biti za poslovne dokumente, druga za privatne i sl.

Prilagođen pristup

Dokumenti u Folderit online Dokument Menadžment Sistemu su vam dostupni sa PC-a, Mac-a, tableta ili pametnog telefona sa Internet konekcijom bilo gde u svetu.

Čuvanje podataka

Dokumenti se čuvaju na bezbednoj lokaciji i savršeno su zaštićeni. Ukoliko želite na lokalni medij možete uraditi backup celog korisničkog računa, pojedinog foldera ili više njih.

Bezbedno i zaštićeno

Svi podaci u Folderit online Dokument Menadžment Sistemu su pohranjeni na serverima u tri bezbednosne kopije i tamo se zaštićeni šalju putem SSL nivoa enkripcije. Možete prilagoditi jačinu lozinke i odrediti njenu redovnu ili periodičnu promenu.

Isprobajte 14 dana besplatno!

Folderit.
Veruje mu se, širom sveta.

Poslovna svakodnevnica mnogih preduzeća i organizacija širom sveta je jednostavna i efikasna upravo zato jer su izabrali Folderit.