DMS - dokument menadžment sistem za mala i srednja preduzeća i organizacije

Online DMS sistem za jednostavno skladištenje, deljenje, upravljanje i odobravanje digitalnih dokumenata

DMS sistem sa nagradom za najbolji korisnički interfejs na svetu

Da li znate da ukoliko skladištite poslovnu ili privatnu digitalnu dokumentaciju samo na vašem kompjuteru ili lokalnom serveru rizikujete mogući kvar tvrdog diska, požar, poplavu ili krađu čime ih bespovratno gubite? Da li vam je ikad bio trebao dokument sa vašeg kompjutera, a da niste bili u njegovoj blizini? Upoznajte Folderit, vrhunski online dokument menadžment sistem za mala i srednja preduzeća i organizacije. Folderit je DMS rešenje sa najboljim korisničkim interfejsom na svetu. Nije preplavljen retko korištenim funkcijama što olakšava upotrebu.
Deljenje

Dokumenti, folderi, sekcije ili čak čitav korisnički račun mogu se deliti sa bilo kim. Opcije “View” ili “Edit” omogućavaju pristup ili izmenu odobrenih dokumenata.

Moćan pretraživač sa OCR-om

Ugrađen je pretraživač koji omogućava pretraživanje dokumenata ne samo po imenu već i po sadržaju i metapodacima sve zahvaljujući Optical Character Recognition (OCR) tehnologiji.

Proces odobrenja

Da li imate li ulazni račun, zahtev za godišnji odmor ili drugi dokument koji bi trebalo da odobri jedno ili više lica? Nema problema! Potrebno je samo poslati zahtev za odobrenje. Može se tražiti od više lica istovremeno ili u određenom redosledu. Nikada ranije nije bilo tako lako dobiti odobrenje.

Napomene

Izborom opcije automatskog obaveštavanja o izvršenim promenama u dokumentu, folderu ili sekciji dobijaju se informacija o izvršenim promenama.

Metapodaci

Za lakšu organizaciju dokumenta mogu se dodati metapodaci kao što su tagovi, potpisi, primedbe, datum i rok. Ako je potrebno, vrlo lako se mogu dodati nova metapolja.

Verzije dokumenta

Postavljanjem nove verzije dokumenta, metapodaci ostaju nepromenjeni, a prethodnim verzijama dokumenta pristupa se jednim klikom u bilo kom trenutku. Opcija “Document Check-in / Check-out” omogućava da zaključate dokument dok radite u njemu.

Podsetnik

Kada god je potrebno dobiti obaveštenje o nekom zakazanom događaju, podešava se podsetnik. Obaveštenje svim učesnicima dolazi na e-mail adresu.

Ulazna pošta

Svakom korisničkom računu dodeljena je posebna interna e-mail adresa. Dovoljno je poslati ili proslediti e-mail na takvu adresu a dokument iz priloga će se automatski naći u Folderit Inboxu. Brz i jednostavan način za čuvanje dokumenata.

Sekcije

U okviru svakog korisničkog računa moguće je kreirati do pet različitih sekcija sa neograničenom hijerarhijom saradnika koji međusobno mogu deliti sadržaje. Jedna sekcija može biti za poslovne dokumente, druga za privatne i slično.

Pristup

Dokumenti su dostupni sa PC-a, Mac-a, tableta ili pametnog telefona sa Internet konekcijom bilo gde u svetu.

Skladištenje podataka

Dokumenti se čuvaju na sigurnom mestu i zaštićeni. Ako je potrebno može se napraviti na lokalnom mediju rezervna kopija celog korisničkog računa, pojedinog foldera ili više njih.

Sigurno i zaštićeno

Svi podaci se čuvaju na serverima i tamo se zaštićeni šalju putem SSL nivoa šifrovanja.

Isprobajte 30 dana besplatno!

Folderit.
Veruje mu se, širom sveta.

Poslovna svakodnevnica mnogih preduzeća i organizacija širom sveta je jednostavna i efikasna upravo zato jer su izabrali Folderit.