Przejdź do treści głównej
Jak możemy pomóc?

Usuń grupę użytkowników

Jeśli nie potrzebujesz już grupy użytkowników i chcesz ją usunąć, wykonaj następujące proste kroki:

  1. Zaloguj się jako administrator konta
  2. Znajdź panel Narzędzi administracyjnych po lewej stronie, pod sekcjami głównymi
  3. Kliknij „Zarządzaj grupami użytkowników”
  4. Kliknij ikonę ustawień (koła zębatego) po prawej stronie nazwy grupy, aby otworzyć menu ustawień
  5. Wybierz „Usuń”
  6. Potwierdź usunięcie, klikając ponownie przycisk Usuń, gdy zostaniesz o to poproszony

To wszystko, grupa użytkowników została usunięta. Pamiętaj, że nie spowoduje to usunięcia użytkowników, więc jeśli użytkownicy otrzymali uprawnienia dostępu do niektórych zasobów jako członkowie innej grupy lub indywidualnie, nadal mogą!