Siirry pääsisältöön
Miten voimme auttaa?

Käyttäjien poistaminen käyttäjäryhmästä

Voit helposti poistaa käyttäjän käyttäjäryhmistäsi poistamatta häntä koko tiimistäsi.

Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään työtilan ylläpitäjänä.
  2. Etsi vasemmalta pääosioiden alta Ylläpitäjän työkalut -paneeli.
  3. Napsauta Hallitse Käyttäjäryhmiä.
  4. Napsauta ryhmää, josta haluat poistaa käyttäjän.
  5. Avaa asetusvalikko napsauttamalla käyttäjän vieressä olevaa asetuskuvaketta.
  6. Napsauta Poista.

Poista käyttäjä myös muista valituista ryhmistä toistamalla vaiheet 3–6.

Jos haluat poistaa käyttäjän järjestelmästäsi kokonaan ja katkaista hänen pääsynsä kaikkiin työtilasi resursseihin, lue Käyttäjän poistaminen.