Cu ce vă putem ajuta?
-
Unelte pentru utilizatori
-
Rapoarte
-
Primii pași
-
Unelte de administrare
-
Gestionarea accesului
-
Unelte pentru organizație
-
Fluxuri de lucru și automatizare
-
Fișiere și dosare
-
Metadate și formulare
Eliminarea utilizatorilor dintr-un grup
Puteți elimina cu ușurință un utilizator din grupurile dvs., fără a-l elimina complet din echipă.
Procedați astfel:
- Conectați-vă ca administrator al contului.
- Găsiți panoul Instrumente de administrare din stânga, sub Secțiunile principale.
- Faceți clic pe Gestionați grupurile de utilizatori.
- Faceți clic pe grupul din care doriți să eliminați utilizatorul.
- Faceți clic pe pictograma setări de lângă utilizator pentru a deschide meniul.
- Faceți clic pe Eliminați.
Pentru a elimina utilizatorul și din alte grupuri, repetați pașii 3–6.
Pentru a elimina complet utilizatorul din sistem și a-i întrerupe accesul la toate resursele contului, consultați Eliminarea unui utilizator.