Jak możemy pomóc?
-
Narzędzia użytkownika
-
Raporty
-
Pierwsze kroki
-
Narzędzia administracyjne
-
Zarządzanie dostępem
-
Narzędzia dla organizacji
-
Pliki i foldery
-
Metadane i formularze
-
Przepływy pracy i automatyzacja
Usuń użytkowników z grupy użytkowników
Jeśli chcesz usunąć użytkownika ze swoich grup użytkowników, ale nie całkowicie ze swojego zespołu, możesz to łatwo zrobić.
Wykonaj następujące czynności:
- Zaloguj się jako administrator konta
- Znajdź panel Narzędzi administracyjnych po lewej stronie, pod sekcjami głównymi
- Kliknij Zarządzaj grupami użytkowników
- Kliknij grupę użytkowników, z której chcesz usunąć użytkownika
- Kliknij ikonę ustawień obok użytkownika, aby otworzyć menu ustawień
- Kliknij Usuń
Aby usunąć użytkownika również z innych wybranych grup, powtórz kroki od 3 do 6.
Aby całkowicie usunąć użytkownika z systemu, odcinając mu dostęp do wszelkich zasobów w ramach Twojego konta, przeczytaj Usuwanie użytkownika.