Siirry pääsisältöön
Miten voimme auttaa?

Roskakori

Roskakori on osa Ylläpitäjän työkaluja, joten vain työtilasi ylläpitäjät voivat käyttää sitä.

Kun sinä tai yhteistyökumppanisi poistatte tiedoston, kansion tai pääosion, sitä ei poisteta heti pysyvästi, vaan se siirretään roskakoriin. Voit palauttaa sen roskakorista 30 päivän ajan, minkä jälkeen se poistetaan automaattisesti.

Tiedoston, kansion tai osion palauttaminen roskakorista:

  1. Kirjaudu työtilan ylläpitäjän käyttäjätunnuksella.
  2. Napsauta Ylläpitäjän työkalujen Roskakori-valintaa.
  3. Napsauta palautettavan kohteen oikealla puolella olevaa Palauta-kuvaketta (kiertävä nuoli).
  4. Valitse kohteiden palautussijainti. Oletusarvoisesti näytetään niiden viimeisin sijainti, ellei sitä ole poistettu.
  5. Napsauta Palauta.

Kohteiden poistaminen pysyvästi roskakorista:

  1. Kirjaudu työtilan ylläpitäjän käyttäjätunnuksella.
  2. Napsauta Ylläpitäjän työkalujen ’Roskakori’-valintaa.
  3. Poista kohde pysyvästi napsauttamalla sen oikealla puolella olevaa roskakorikuvaketta TAI valitse useita kohteita valintaruuduilla ja napsauta työkalurivin ’Poista’-painiketta.
    Voit tyhjentää koko roskakorin ja poistaa sen sisällön pysyvästi napsauttamalla työkalurivin ’Tyhjennä Roskakori’-painiketta.

Yleiskatsaus roskakorin toimintaan Folderit-järjestelmässä: