Przejdź do treści głównej
Jak możemy pomóc?

Użyj kosza

Kosz jest częścią Narzędzi administracyjnych, co oznacza, że jest dostępny tylko dla administratorów Twojego konta.

Każdy plik, folder lub sekcja główna, które usuniesz Ty lub którykolwiek z Twoich współpracowników, nie zostaną najpierw trwale usunięte, ale przeniesione do Kosza. Masz 30 dni na przywrócenie ich z Kosza, zanim zostaną one automatycznie usunięte.

Przywracanie pliku/folderu/sekcji z Kosza:

  1. Zaloguj się jako użytkownik administratora konta
  2. Kliknij Kosz w narzędziach administracyjnych
  3. Kliknij ikonę Przywróć (okrągła strzałka) po prawej stronie zasobu, który chcesz przywrócić
  4. Wybierz lokalizację, do której chcesz przywrócić zasoby. Domyślnie wyświetlana jest ostatnia lokalizacja, chyba że lokalizacja już nie istnieje.
  5. Kliknij Przywróć

Aby trwale usunąć zasoby z Kosza:

  1. Zaloguj się jako użytkownik administratora konta
  2. Kliknij „Kosz” w narzędziach administracyjnych
  3. Kliknij ikonę Kosza po prawej stronie obok zasobu, aby go trwale usunąć LUB zaznacz wiele zasobów za pomocą pól wyboru i kliknij przycisk „Usuń” na pasku narzędzi.
    Aby opróżnić cały Kosz na raz i trwale usunąć całą jego zawartość, kliknij przycisk „Opróżnij” na pasku narzędzi.

Przegląd działania Kosza w Folderit: