Cu ce vă putem ajuta?
Coșul de reciclare
Coșul de reciclare face parte din Instrumentele de administrare, deci este accesibil numai administratorilor contului.
Fișierele, dosarele sau Secțiunile principale șterse de dvs. ori de colaboratori nu sunt șterse definitiv imediat, ci sunt mutate în coșul de reciclare. Aveți 30 de zile pentru a le restaura înainte să fie șterse automat de acolo.
Restaurarea unui fișier, dosar sau a unei secțiuni din coșul de reciclare:
- Conectați-vă cu utilizatorul administrator al contului.
- Faceți clic pe Coșul de reciclare în Instrumentele de administrare.
- Faceți clic pe pictograma Restaurare (săgeată circulară) din dreapta resursei pe care doriți să o restaurați.
- Alegeți locația în care doriți să restaurați resursele. În mod implicit este afișată ultima locație, cu excepția cazului în care aceasta nu mai există.
- Faceți clic pe Restaurare.
Pentru a șterge definitiv resurse din coșul de reciclare:
- Conectați-vă cu utilizatorul administrator al contului.
- Faceți clic pe „Coș de reciclare” în Instrumentele de administrare.
- Faceți clic pe pictograma coș de gunoi din dreapta unei resurse pentru a o șterge definitiv SAU selectați mai multe resurse cu casetele de selectare și apăsați „Ștergeți” în bara de instrumente.
Pentru a goli întregul coș de reciclare și a elimina definitiv tot conținutul său, apăsați „Goliți coșul” în bara de instrumente.

Prezentare generală a coșului de reciclare din Folderit: