Ana içeriğe geç
Nasıl yardımcı olabiliriz?

Geri Dönüşüm Kutusu

Geri Dönüşüm Kutusu, Yönetici Araçlarının bir parçasıdır ve bu nedenle yalnızca hesabınızın yöneticileri tarafından erişilebilir.

Sizin veya birlikte çalıştığınız kişilerin sildiği dosyalar, klasörler ve Ana Bölümler ilk aşamada kalıcı olarak silinmez; geri dönüşüm kutusuna taşınır. Buradan otomatik olarak silinmeden önce geri yüklemek için 30 gününüz vardır.

Geri dönüşüm kutusundan dosya, klasör veya bölüm geri yükleme:

  1. Hesap yöneticisi kullanıcınızla oturum açın.
  2. Yönetici araçlarından Geri Dönüşüm Kutusuna tıklayın.
  3. Geri yüklemek istediğiniz kaynağın sağındaki Geri Yükle simgesine (dairesel ok) tıklayın.
  4. Kaynakların geri yükleneceği konumu seçin. Son konum artık mevcut değilse başka bir konum seçmeniz gerekir; aksi hâlde varsayılan olarak son konum gösterilir.
  5. Geri Yükle seçeneğine tıklayın.

Kaynakları geri dönüşüm kutusundan kalıcı olarak silmek için:

  1. Hesap yöneticisi kullanıcınızla oturum açın.
  2. Yönetici araçlarından ‘Geri dönüşüm kutusu’ seçeneğine tıklayın.
  3. Bir kaynağı kalıcı olarak silmek için sağındaki çöp kutusu simgesine tıklayın. Birden fazla kaynağı silmek için onay kutularıyla seçin ve araç çubuğundaki ‘Sil’ düğmesine tıklayın.
    Geri dönüşüm kutusunun tamamını boşaltıp tüm içeriğini kalıcı olarak kaldırmak için araç çubuğundaki ‘Kutunun Boşaltılması’ düğmesine tıklayın.

Folderit içinde geri dönüşüm kutusunun nasıl çalıştığına genel bakış: