Hoppa till huvudinnehållet
Hur kan vi hjälpa dig?

Ange när åtkomst ska upphöra

På alla resursnivåer (fil, mapp, sektion eller hela kontot) och med behörigheterna Förhandsvisning, Läsare eller Redaktör kan du ange när användarnas åtkomst ska upphöra.

Börja med att dela en resurs genom att klicka på delningsikonen. I delningsfönstret väljer du mottagare och aktiverar ”Utgångsdatum”.

Välj datum och tid och klicka på ”Dela”.

För att ändra en befintlig tidsgräns öppnar du delningsfönstret igen och klickar på den blå klockikonen bredvid personen eller gruppen. Ändra tiden, eller klicka på ”Rensa” i kalendern för att ta bort tidsgränsen för personen eller gruppen.

Här finns en video om hur tidsbegränsad åtkomst fungerar.
Exemplet visar en enskild fil, men principen är densamma för mappar, sektioner och hela kontot.