-
Kom igång
-
Åtkomsthantering
-
Användarverktyg
-
Verktyg för företag
-
Rapporter
-
Verktyg för administratörer
-
Filer och mappar
-
Metadata och formulär
-
Arbetsflöden och automatisering
Hantera abonnemang
Så här kontrollerar du vilken abonnemangsplan du har och/eller köper en ny:
- Klicka på företagets namn i sidhuvudet
- Välj ’Min profil’ i rullgardinsmenyn som öppnas
- Klicka på ’Planer’ i menyn till vänster
Om du är inloggad med dina kontouppgifter kan du också använda denna länk för att gå direkt till ’Planer’:
https://my.folderit.com/user/edit-plan
Uppgradera eller nedgradera din plan
Det första avsnittet med grå bakgrund visar din nuvarande abonnemangsplan och när den löper ut. Nedanför kan du välja en ny plan för att uppgradera eller nedgradera. Ditt oanvända förbetalda belopp dras av från nästa köp. Välj önskad abonnemangsplan genom att klicka på ’Välj plan’ under det aktuella alternativet. Du kan inte välja en plan med färre användare eller mindre lagringsutrymme än du använder nu.
Ändra betalningsmetod
Om du vill byta kreditkort eller annan betalningsmetod klickar du på länken ”Ändra betalningsmetod” i det grå sidhuvudet i vyn Planer.
Avbryta abonnemanget
Om du vill avbryta den automatiska förnyelsen av din plan klickar du på länken ”Avbryt plan” i det grå sidhuvudet i vyn Planer. Din förbetalda period förblir aktiv tills den löper ut och förnyas sedan inte automatiskt.