Săriți la conținutul principal
Cu ce vă putem ajuta?

Configurarea expirării accesului

La orice nivel de resursă, de la fișier și dosar până la secțiune sau întregul cont, și cu orice permisiuni de previzualizare, vizualizare sau editare, puteți stabili momentul expirării accesului utilizatorilor.

Începeți partajarea unei resurse din pictograma de partajare. În fereastra deschisă, alegeți destinatarul și activați „Expirare”.

Alegeți data și ora și faceți clic pe „Distribuiți”.

Pentru a modifica o expirare existentă, redeschideți fereastra de partajare și faceți clic pe ceasul albastru de lângă persoană sau grup. Modificați ora sau faceți clic pe „Ștergeți” din calendar pentru a elimina expirarea accesului persoanei ori grupului.

Iată o prezentare video despre expirarea accesului.
Deși exemplul folosește un singur fișier, logica este aceeași pentru dosare, secțiuni și întregul cont.