Hoppa till huvudinnehållet
Hur kan vi hjälpa dig?

Gränsen för samarbetspartner har nåtts

Meddelandet ”Gränsen för samarbetspartner har nåtts” betyder att Folderit-kontot har nått det högsta antalet användarplatser i den aktuella planen.

En plats reserveras för varje användare som läggs till i kontot. Det gäller även inbjudna användare som ännu inte har accepterat inbjudan.

Kontrollera användare och platsanvändning

Kontoadministratörer kan kontrollera aktuell användning under:

Verktyg för administratörer → Översikt över åtkomst

Där kan du se:

  • hur många platser som ingår i planen;
  • hur många platser som används;
  • aktiva användare;
  • inbjudna användare som ännu inte har accepterat inbjudan.

Frigör en plats

Ta bort användare eller väntande inbjudningar som inte längre behövs för att ge plats åt en ny användare.
Innan du tar bort någon kontrollerar du att personen inte längre behöver åtkomst till kontot och att relevanta ansvarsområden eller åtkomstbehörigheter har överförts.

Uppgradera planen

Om företaget behöver fler användarplatser kan kontoägaren uppgradera prenumerationen under Planer.
När planen har uppgraderats blir de ytterligare platserna tillgängliga för nya användare.

Viktigt

Inbjudna användare räknas in i platsgränsen redan innan de accepterar inbjudan, eftersom en plats måste reserveras för dem.