Avsnittet #team
Mappen #team är det enda huvudavsnitt som är synligt för nya teammedlemmar som standard. På så sätt har användarna minst en gemensam resurs tillgänglig när de loggar in första gången.
Du kan inaktivera åtkomsten till avsnittet #team om du inte vill använda det.
Du kan lämna mappen tom eller dela information som ska vara tillgänglig för alla, till exempel:
- ett välkomstdokument;
- företagets policyer;
- riktlinjer för dokumenthantering;
- introduktionsanvisningar;
- vanliga mallar.
Som standard har alla teammedlemmar åtkomst till innehållet i avsnittet #team med behörigheten Redaktör. Det innebär att de kan lägga till, redigera, flytta eller ta bort innehåll beroende på vilka åtgärder som är tillgängliga och arbetsytans inställningar.
Inga andra mappar, avsnitt eller dokument är automatiskt tillgängliga för teammedlemmar. Åtkomst till alla andra resurser måste tilldelas separat.
Viktigt
Lägg bara innehåll i avsnittet #team om det är lämpligt att alla teammedlemmar kan se och redigera det.

