Miten voimme auttaa?
-
Käyttäjän työkalut
-
Raportit
-
Aloittaminen
-
Ylläpitotyökalut
-
Käyttöoikeuksien hallinta
-
Organisaation työkalut
-
Työnkulut ja automaatio
-
Tiedostot ja kansiot
-
Metatiedot ja lomakkeet
Organisaation ilmoitusten hallinta
Ylläpitäjänä voit poistaa kaikki käyttäjiesi ilmoitukset käytöstä. Voit myös hallita työnkulkumuistutusten tiheyttä määrittämällä, kuinka usein niitä lähetetään, jos käyttäjä ei tee mitään. Voit myös poistaa muistutukset kokonaan käytöstä, jolloin vain ensimmäinen kutsu lähetetään eikä toimettomuudesta seuraa muistutuksia.
Kirjaudu ylläpitäjän tunnuksella ja siirry kohtaan Hallinnoi työtiloja. Napsauta yrityksen nimen kanssa samalla rivillä olevan ‘Asetukset’-sarakkeen hammasrataskuvaketta. Jos hallitset useita yrityksiä, kullakin voi olla omat asetuksensa. Valitse asetusvalikosta Muokkaa työtilaa.
Avautuvassa asetusikkunassa voit:
- Ottaa kaikkien käyttäjien ilmoitukset kokonaan käyttöön tai poistaa ne käytöstä.
- Mukauttaa työnkulkukutsujen muistutusaikataulua. Voit ohittaa oletusvälit (24 ja 144 tuntia), määrittää toisen tiheyden tai muuttaa lähetettävien muistutusten määrää.

Muista tallentaa muutokset valitsemalla Tallenna.