Papperskorgen
Papperskorgen ingår i Verktyg för administratörer och är därför endast tillgänglig för kontots administratörer.
Varje fil, mapp eller huvudavsnitt som du eller någon av dina medarbetare tar bort raderas först inte permanent, utan flyttas till Papperskorgen. Du har 30 dagar på dig att återställa dem innan de raderas automatiskt därifrån.
Återställa en fil, mapp eller ett avsnitt från Papperskorgen:
- Logga in med en kontoadministratörs användarkonto
- Klicka på Papperskorgen i Verktyg för administratörer
- Klicka på återställningsikonen (en cirkelformad pil) till höger om resursen du vill återställa
- Välj var du vill återställa resurserna. Som standard visas den senaste platsen, om den fortfarande finns.
- Klicka på Återställa
Målmappens begränsningar gäller även vid återställning. Om ett objekt inte kan återställas till en mapp kontrollerar du dess regler för Flytta eller återställ objekt till den här mappen och de behörigheter som krävs. Se felsökning av mappbegränsningar.
Så här raderar du resurser permanent från Papperskorgen:
- Logga in med en kontoadministratörs användarkonto
- Klicka på Papperskorgen i Verktyg för administratörer
- Klicka på papperskorgsikonen till höger om en resurs för att radera den permanent ELLER markera flera resurser med kryssrutorna och klicka på Ta bort i verktygsfältet.
För att tömma hela Papperskorgen och radera allt innehåll permanent klickar du på Töm papperskorgen i verktygsfältet.

Översikt över hur Papperskorgen fungerar i Folderit: