Ana içeriğe geç
Nasıl yardımcı olabiliriz?

Kullanıcı Grubunu Silme

Artık ihtiyacınız olmayan kullanıcı grubunu kaldırmak için şu basit adımları izleyin:

  1. Hesap yöneticisi olarak oturum açın.
  2. Solda, Ana Bölümlerin altındaki İdari araçlar panelini bulun.
  3. “Kullanıcı Gruplarını Yönetme” seçeneğine tıklayın.
  4. Ayarlar menüsünü açmak için grup adının sağındaki ayarlar (dişli) simgesine tıklayın.
  5. ‘Sil’ seçeneğini seçin.
  6. İstendiğinde tekrar Sil düğmesine tıklayarak silme işlemini onaylayın.

Kullanıcı grubu artık kaldırılmıştır. Bu işlemin kullanıcıları silmediğini unutmayın. Başka bir gruba üyelikleri veya bireysel izinleri üzerinden kaynaklara erişimleri varsa erişmeye devam edebilirler.