Ana içeriğe geç
Nasıl yardımcı olabiliriz?

#takım Bölümü

#takım klasörü, yeni eklenen takım üyelerinin varsayılan olarak görebildiği tek Ana Bölümdür. Böylece kullanıcılar ilk oturum açtıklarında en az bir ortak kaynağa erişebilir.

Kullanmak istemiyorsanız #takım bölümüne erişimi devre dışı bırakabilirsiniz.

Klasörü boş bırakabilir veya herkesin erişmesi gereken bilgileri paylaşmak için kullanabilirsiniz. Örneğin:

  • karşılama belgesi;
  • şirket politikaları;
  • belge yönetimi yönergeleri;
  • işe başlama talimatları;
  • sık kullanılan şablonlar.

Varsayılan olarak tüm takım üyeleri #takım bölümünün içeriğine Düzenleyici izniyle erişebilir. Bu, kullanılabilir işlemlere ve hesap ayarlarınıza bağlı olarak içerik ekleyebilecekleri, düzenleyebilecekleri, taşıyabilecekleri veya kaldırabilecekleri anlamına gelir.

Başka hiçbir klasör, bölüm veya belge takım üyelerine otomatik olarak açılmaz. Diğer tüm kaynaklara erişim ayrı verilmelidir.

Önemli

#takım bölümüne yalnızca tüm takım üyelerinin görmesine ve düzenlemesine uygun içerik koyun.

#takım klasörünü İdari araçlar > Kullanıcıları Yönetme bölümünde devre dışı bırakarak diğer kullanıcılara varsayılan olarak gösterilmesini önleyebilirsiniz. Devre dışı bıraktıktan sonra artık gerekmiyorsa silebilirsiniz. Özelliği daha sonra yeniden etkinleştirirseniz Folderit, #takım klasörünü otomatik olarak yeniden oluşturur.