Hoppa till huvudinnehållet
Hur kan vi hjälpa dig?

Översikt och hantering av alla delade resurser

Det finns ett snabbt och enkelt sätt att se vilka resurser i hela din arbetsyta som andra personer har tillgång till. Verktyget ’Översikt över åtkomst’ visar hela listan över användare som har någon form av åtkomst till dina resurser. Där visas också alla aktiva offentliga länkar så att de enkelt kan granskas. I översikten kan du också ta bort åtkomsten för en användare eller resurs i taget.

Så här öppnar du verktyget ’Översikt över åtkomst’:

  1. Logga in som administratör för arbetsytan
  2. Leta upp panelen ’Verktyg för administratörer’ till vänster, under Huvudavsnitt
  3. Klicka på ’Översikt över åtkomst’

Klart! Nu ser du listan över användare som har någon form av åtkomst.

Klicka på inställningsikonen (⚙/kugghjulet) till höger om personens uppgifter och välj ’Ta bort all åtkomst’ för att ta bort användarens åtkomst till alla resurser i din arbetsyta.

Klicka på användarnamnet (e-postadressen) för att visa hela listan över resurser som personen har tillgång till. Till höger om resursens namn kan du ta bort åtkomsten till en resurs i taget.