Hoppa till huvudinnehållet
Hur kan vi hjälpa dig?

Hantera abonnemang

Så här kontrollerar du vilken abonnemangsplan du har och/eller köper en ny:

  1. Klicka på företagets namn i sidhuvudet
  2. Välj ’Min profil’ i rullgardinsmenyn som öppnas
  3. Klicka på ’Planer’ i menyn till vänster

Om du är inloggad med dina kontouppgifter kan du också använda denna länk för att gå direkt till ’Planer’:
https://my.folderit.com/user/edit-plan

Uppgradera eller nedgradera din plan

Det första avsnittet med grå bakgrund visar din nuvarande abonnemangsplan och när den löper ut. Nedanför kan du välja en ny plan för att uppgradera eller nedgradera. Ditt oanvända förbetalda belopp dras av från nästa köp. Välj önskad abonnemangsplan genom att klicka på ’Välj plan’ under det aktuella alternativet. Du kan inte välja en plan med färre användare eller mindre lagringsutrymme än du använder nu.

Ändra betalningsmetod

Om du vill byta kreditkort eller annan betalningsmetod klickar du på länken ”Ändra betalningsmetod” i det grå sidhuvudet i vyn Planer.

Avbryta abonnemanget

Om du vill avbryta den automatiska förnyelsen av din plan klickar du på länken ”Avbryt plan” i det grå sidhuvudet i vyn Planer. Din förbetalda period förblir aktiv tills den löper ut och förnyas sedan inte automatiskt.