Săriți la conținutul principal
Cu ce vă putem ajuta?

Eliminarea utilizatorilor dintr-un grup

Puteți elimina cu ușurință un utilizator din grupurile dvs., fără a-l elimina complet din echipă.

Procedați astfel:

  1. Conectați-vă ca administrator al contului.
  2. Găsiți panoul Instrumente de administrare din stânga, sub Secțiunile principale.
  3. Faceți clic pe Gestionați grupurile de utilizatori.
  4. Faceți clic pe grupul din care doriți să eliminați utilizatorul.
  5. Faceți clic pe pictograma setări de lângă utilizator pentru a deschide meniul.
  6. Faceți clic pe Eliminați.

Pentru a elimina utilizatorul și din alte grupuri, repetați pașii 3–6.

Pentru a elimina complet utilizatorul din sistem și a-i întrerupe accesul la toate resursele contului, consultați Eliminarea unui utilizator.