Kuidas saame aidata?

Kasutage otsingut või sirvige allolevaid artikleid

Print

Prügikast

Prügikast on osa administraatori tööriistadest, mis tähendab, et sellele pääsevad ligi ainult teie konto administraatorid.

Iga kasutaja kustutatud faili või kausta ei kustutata esmalt jäädavalt, vaid see teisaldatakse prügikasti. Teil on 30 päeva aega need prügikastist taastada, enne kui need sealt automaatselt kustutatakse. Võite valida ka dokumendid enne seda lõplikult eemaldada.

Faili/kausta taastamine prügikastist:

  1. Logige sisse administraatori kasutajaga
  2. Klõpsake: Admin tööriistad > Prügikast
  3. Klõpsake taastamise ikooni (ringnool) selle ressursi paremal küljel, mida soovite taastada
  4. Valige koht, kuhu soovite ressursi taastada. Vaikimisi kuvatakse selle viimane asukoht, välja arvatud juhul, kui seda asukohta enam pole.
  5. Klõpsake nuppu Taasta

Ressursside jäädavalt kustutamiseks prügikastist:

  1. Logige sisse administraatori kasutajaga
  2. Klõpsake: Admin tööriistad > Prügikast
  3. Klõpsake ressursi jäädavalt kustutamiseks parempoolset prügikasti ikooni VÕI valige märkeruutudega mitu ressurssi ja klõpsake tööriistaribal nuppu “Kustuta”.
  4. Kogu prügikasti korraga tühjendamiseks ja kogu selle sisu jäädavalt eemaldamiseks klõpsake tööriistaribal nuppu “Tühjenda”.
Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?