Skip to main content
Print

Juurdepääsu aegumise määramine

Saad määrata kasutaja juurdepääsu aegumise igal ressursitasandil – faili, kausta, peateema või kogu konto tasandil – ning sõltumata antud õigustest, näiteks eelvaatamise, vaatamise või muutmise õigusest.

Alusta ressursi jagamist, klõpsates jagamise ikoonil. Avanenud jagamise aknas vali kasutaja või grupp, kellega soovid ressurssi jagada, ja lülita sisse valik „Aegumine“.

Vali kuupäev ja kellaaeg ning klõpsa nuppu „Jaga“.

Olemasoleva aegumisaja muutmiseks ava jagamise aken uuesti ja klõpsa kasutaja või grupi nime kõrval oleval sinisel kellaikoonil. Seejärel saad aegumisaega muuta. Kasutaja või grupi juurdepääsu aegumise eemaldamiseks klõpsa kalendrivaates valikut „Tühjenda“.

Järgmine video annab ülevaate juurdepääsu aegumise toimimisest.
Kuigi näites kasutatakse üksikut faili, toimib see täpselt samamoodi ka kausta, peateema ja kogu konto tasandil.

Kas juhendist oli abi?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?