Kuidas saame aidata?

Kasutage otsingut või sirvige allolevaid artikleid

Print

Kasutaja eemaldamine

Kasutaja eemaldamiseks, kes on lisatud HALDA KASUTAJAID vaates, tehke nii:

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge ADMIN TÖÖRIISTAD > HALDA KASUTAJAID
  3. Klõpsake kasutaja kõrval olevat seadete (hammasratta) ikooni
  4. Valige “Eemalda ligipääs kõikjalt”

See kustutab kasutaja teie kasutajate loendist ja eemaldab tema ligipääsu kõigilt teie ressurssidelt ning kõigist kasutajagruppidest.
*Kui kasutate kasutajate haldamiseks Active Directory integratsiooni, saate kasutajate ligipääsud eemaldada tsentraalselt Azure AD’st.

Kuidas eemaldada kasutaja ligipääsud kui ta ei ole registreeritud teie kasutajana, vaid eraldiseisva ettevõttena:
Kui kasutaja registreerimist ei algatanud teie organisatsiooni administraator ja kasutajat ei kuvata seetõttu teie #TIIM’i kasutajate loendis, minge: Admin tööriistad > Veel tööriistu > Ülevaade ligipääsudest. Seal näete kõigi kasutajate nimekirja, kellel on teie kontole mistahes mahus juurdepääs. Nende nimel klõpsates kuvatakse neile juurdepääsetavad ressursid. Nime kõrval asuval seadete (hammasratta) ikoonil klõpsamisel avaneb menüü, kus saate kasutajalt valida käsu „Eemalda ligipääs kõikjalt”.

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?