Kuidas saame aidata?

Kasutage otsingut või sirvige allolevaid artikleid

Print

Kasutajagrupid

Kasutajagrupid on lihtsaim viis anda juurdepääs oma ressurssidele või seadistada Meeldetuletus mitmele inimesele korraga. Esmalt loote kasutajagrupi, määrate sellesse oma kasutajad ja jagate selle grupiga mis tahes faili, kausta või kogu kontot. Kõik muudatused grupi juurdepääsus ressurssidele mõjutavad kõiki selles kasutajarühmas olevaid inimesi. Sama kasutaja võib kuuluda korraga mitmesse kasutajagruppi ning gruppe saab määrata ka teiste gruppide liikmeteks.

Kasutajagrupi loomine:

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge Admin tööriistad > Halda kasutajagruppe
  3. Klõpsake “+GRUPP” nuppu tööriistaribal
  4. Andke grupile selgitav nimi (nt Juhtkond, Raamatupidaja, Projekti A tiim vms)
  5. Klõpsake nuppu “LOO”

Kasutajate lisamine gruppi:

Kui olete loonud vähemalt ühe kasutajagrupi, saate alustada oma kasutajate määramist sellesse gruppi. Kasutajate (või kasutajagrupi) määramiseks gruppi tehke järgmist.

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge Admin tööriistad > Halda kasutajagruppe
  3. Looge kasutajagrupp või klõpsake sellel, mille olete varem loonud
  4. Kasutaja või grupi lisamiseks klõpsake tööriistaribal nuppu “+KASUTAJA” või “+GRUPP”
  5. Sisestage olemasoleva kasutaja meiliaadress või valige kasutajagrupp
    Pange tähele, et lisatud inimesel peab olema süsteemis loodud kasutaja sama e-mailiga, mille lisate. Ka ennast saate kasutajagrupi liikmeks määrata.
  6. Gruppi rohkemate inimeste lisamiseks korrake samme 4 ja 5.

Veateade “Kasutajat ei leitud.”: Selle e-posti aadressiga pole Folderitis registreeritud ühtegi kasutajat. Vajadusel registreerige nad, minnes menüüsse “Halda kasutajaid > +Kasutaja”.

Kasutaja eemaldamine grupist

Kui peate eemaldama kasutaja oma kasutajagrupist, kuid mitte täielikult oma kasutajate hulgast, saate seda teha nii:

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge Admin tööriistad > Halda kasutajagruppe
  3. Klõpsake kasutajagrupil, millest soovite kasutaja eemaldada
  4. Seadete menüü avamiseks klõpsake kasutaja kõrval olevat seadete ikooni
  5. Klõpsake nuppu “Eemalda”

Kasutaja eemaldamiseks ka teistest valitud rühmadest korrake samme 3 kuni 5.

Kasutaja täielikuks eemaldamiseks oma süsteemist, katkestades tema juurdepääsu kõikidele teie konto ressurssidele, lugege artiklit Kasutaja eemaldamine.

Kasutajagrupi ümbernimetamine

Kui peate olemasoleva kasutajagrupi ümber nimetama, tehke nii:

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge Admin tööriistad > Halda kasutajagruppe
  3. Seadete menüü avamiseks klõpsake grupi nime paremal küljel olevat seadete (hammasratta) ikooni
  4. Valige MUUDA NIME
  5. Sisestage uus nimi ja klõpsake SALVESTA

Kasutajagrupi kustutamine

Kui te ei vaja enam kasutajagruppi ja soovite selle eemaldada, järgige neid lihtsaid samme.

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge Admin tööriistad > Halda kasutajagruppe
  3. Seadete menüü avamiseks klõpsake grupi nime paremal küljel olevat seadete (hammasratta) ikooni
  4. Valige KUSTUTA
  5. Kinnitage kustutamine, klõpsates uuesti käsul KUSTUTA, kui teilt seda küsitakse

Kasutajagrupp on nüüd eemaldatud. Pange tähele, et see ei kustuta kasutajaid, nii et kui kasutajatele on antud luba mõnele ressursile mõne teise grupi liikmena või individuaalselt juurde pääseda, saavad nad seda siiski teha!

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?