Kuidas saame aidata?

Kasutage otsingut või sirvige allolevaid artikleid

Print

Kasutajate lisamine

Kasutajad on teie tiimiliikmed, kellel on teie valitud mahus juurdepääs teie peakonto ressurssidele. Vaikimisi on kõigil teie meeskonnaliikmetel juurdepääs ainult ühele peakaustale – #Tiim. Kõik muud ressursid on peidetud, kuni muudate need kasutajatele kättesaadavaks. Administraatorid saavad vajadusel siiski ka #Tiim kausta peita.

Kasutajad, kelle olete süsteemi lisanud, saab määrata kasutajagruppidesse, nii saate nende juurdepääsusid hallata hulgi.

Saate valida, millised kasutajad pääsevad ligi millistele ressurssidele ja milliste õigustega: ainult üleslaadimine; ainult eelvaade; eelvaade ja allalaadimine; muutja.

Uue kasutaja lisamiseks oma Folderiti kontole tehke nii (või kasutage meie Azure AD integratsiooni):

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Leidke süsteemi vasakust alumisest nurgast Administraatori tööriistad ja klõpsake nuppu “Halda kasutajaid”.
  3. Klõpsake sinist nuppu “Lisa kasutaja” või tööriistaribal nuppu “+Kasutaja”.
  4. Ilmub aken, kuhu saate sisestada kasutaja andmed. Kõige olulisem neist on e-post. See saab olema kutsutava kasutajanimi Folderitis ja sinna aadressile saavad nad kutse teie tiimiga liitumiseks.
  5. Kutsutu saab e-maili, kus on link parooli valimiseks

Pärast kasutaja lisamist kuvatakse inimene kasutajate loendis. Isegi kui isik ei ole veel registreerimist lõpetanud (klõpsanud kutse lingil ja valinud omale parooli). Nimekiri annab ülevaate kõigist teie kasutajatest, nende e-posti aadressidest, nimedest ja ametikohast ettevõttes (kui see teave on administraatori poolt lisatud).

Kasutaja kõrval olev hammasrattaikoon avab menüü, mis võimaldab teil:

  • Muuda kasutajat — saate muuta inimese ametikohta (nime saab registreerunud kasutaja edaspidi muuta oma enda profiili alt)
  • Saada kutse uuesti – kui kasutaja ei ole saanud teie tiimiga liitumise kutset, saate selle uuesti saata. Veenduge, et kutsutud inimene kontrolliks oma rämpsposti kausta!
  • Eemalda juurdepääs kõikjalt – eemaldab kasutaja teie meeskonnast ja katkestab igasuguse juurdepääsu teie ressurssidele. Kasutage seda kui soovite eemaldada isiku ligipääsu kõigilt teie peakonto ressurssidelt korraga, nt kui töötaja lahkub teie organisatsioonist.
Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?