Skip to main content
Print

Kasutaja eemaldamine

Konto administraator saab eemaldada kasutaja ligipääsu kontole, sealhulgas identiteedipakkuja kaudu antud ligipääsu. Kui kasutaja on loendis Halda kasutajaid, tehke nii:

  1. Logige sisse administraatorina
  2. Minge ADMIN TÖÖRIISTAD > HALDA KASUTAJAID
  3. Klõpsake kasutaja kõrval olevat seadete (hammasratta) ikooni
  4. Valige “Eemalda ligipääs kõikjalt”

Kõigi ligipääsude eemaldamine eemaldab kasutaja ligipääsu valitud konto ressurssidele, gruppidele ja meeskonnaliikmesustele. See ei kustuta ega inaktiveeri kasutaja identiteeti ega mõjuta ligipääsu teistele kontodele.
*Kui kasutate kasutajate haldamiseks Active Directory integratsiooni, saate kasutajate ligipääsud eemaldada tsentraalselt Azure AD’st.

Kui kasutajat haldab identiteedipakkuja, võib see kasutaja uuesti provisioneerida. Ligipääsu lõpetamisel hallake ka kasutaja määrangut või olekut identiteedipakkujas.

Kuidas eemaldada kasutaja ligipääsud kui ta ei ole registreeritud teie kasutajana, vaid eraldiseisva ettevõttena:
Kui kasutaja registreerimist ei algatanud teie organisatsiooni administraator ja kasutajat ei kuvata seetõttu teie #TIIM’i kasutajate loendis, minge: Admin tööriistad > Ülevaade ligipääsudest. Seal näete kõigi kasutajate nimekirja, kellel on teie kontole mistahes mahus juurdepääs. Nende nimel klõpsates kuvatakse neile juurdepääsetavad ressursid. Nime kõrval asuval seadete (hammasratta) ikoonil klõpsamisel avaneb menüü, kus saate kasutajalt valida käsu „Eemalda ligipääs kõikjalt”.

Kas juhendist oli abi?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?