Săriți la conținutul principal
Cu ce vă putem ajuta?

Secțiunea #team

Folderul #team este singura Secțiune principală vizibilă implicit membrilor nou-adăugați. Astfel, utilizatorii au cel puțin o resursă partajată la prima autentificare.

Puteți dezactiva accesul la #Echipă dacă nu doriți să utilizați secțiunea.

Puteți lăsa folderul gol sau îl puteți folosi pentru informații destinate tuturor, precum:

  • un document de bun venit;
  • politicile companiei;
  • reguli de gestionare a documentelor;
  • instrucțiuni de integrare;
  • șabloane utilizate frecvent.

Implicit, toți membrii pot accesa conținutul secțiunii #team cu permisiunea Editor. Pot adăuga, edita, muta sau elimina conținut, în funcție de acțiunile disponibile și setările contului.

Niciun alt folder, secțiune sau document nu este disponibil automat membrilor. Accesul la toate celelalte resurse se acordă separat.

Important

Puneți în #Echipă numai conținut potrivit pentru vizualizare și editare de către toți membrii.

Puteți dezactiva folderul #Echipă în Unelte Admin > Administrați Utilizatori, astfel încât să nu mai apară implicit altor utilizatori. După dezactivare, îl puteți și șterge dacă nu mai este necesar. Dacă reactivați ulterior funcția, Folderit recreează automat folderul #Echipă.