-
Unelte pentru utilizatori
-
Rapoarte
-
Primii pași
-
Unelte de administrare
-
Gestionarea accesului
-
Unelte pentru organizație
-
Fluxuri de lucru și automatizare
-
Fișiere și dosare
-
Metadate și formulare
Eliminarea unui utilizator
Pentru a elimina un utilizator a cărui înregistrare a fost inițiată de administratorul contului și care apare, prin urmare, în lista „Unelte Admin > Administrați Utilizatori”, urmați acești pași:
- Conectați-vă ca administrator al contului.
- Găsiți panoul Instrumente de administrare din stânga, sub Secțiunile principale.
- Faceți clic pe „Administrați Utilizatori”.
- Faceți clic pe pictograma setări (rotiță) de lângă utilizator.
- Alegeți „Înlăturați tot accesul”.
Utilizatorul va fi eliminat din lista dvs. și din toate grupurile de utilizatori, iar accesul său la toate resursele dvs. va fi întrerupt.
Eliminarea accesului unui utilizator care nu a fost înregistrat de administratorul contului
Dacă înregistrarea nu a fost inițiată de administratorul contului și utilizatorul nu apare în lista #team, accesați Unelte Admin > Prezentare generală a accesului. Aici vedeți toți utilizatorii care au orice fel de acces la cont. Un clic pe numele lor afișează resursele accesibile. Un clic pe pictograma setări (rotiță) de lângă nume deschide un meniu din care puteți alege „Înlăturați tot accesul” pentru utilizator.