Przejdź do treści głównej
Jak możemy pomóc?

Usuń użytkowników z grupy użytkowników

Jeśli chcesz usunąć użytkownika ze swoich grup użytkowników, ale nie całkowicie ze swojego zespołu, możesz to łatwo zrobić.

Wykonaj następujące czynności:

  1. Zaloguj się jako administrator konta
  2. Znajdź panel Narzędzi administracyjnych po lewej stronie, pod sekcjami głównymi
  3. Kliknij Zarządzaj grupami użytkowników
  4. Kliknij grupę użytkowników, z której chcesz usunąć użytkownika
  5. Kliknij ikonę ustawień obok użytkownika, aby otworzyć menu ustawień
  6. Kliknij Usuń

Aby usunąć użytkownika również z innych wybranych grup, powtórz kroki od 3 do 6.

Aby całkowicie usunąć użytkownika z systemu, odcinając mu dostęp do wszelkich zasobów w ramach Twojego konta, przeczytaj Usuwanie użytkownika.