Săriți la conținutul principal
Cu ce vă putem ajuta?

Ștergerea

Puteți șterge fișiere individual sau în bloc din listă ori din vizualizarea miniaturi.

Pentru a șterge un singur fișier sau dosar, faceți clic pe pictograma setări (rotiță) din dreapta resursei.

Se deschide meniul de setări. Ultima opțiune este Ștergeți. Faceți clic pe ea și confirmați ștergerea când vi se cere.

Pentru a marca mai multe fișiere pentru ștergere, bifați casetele din fața numelor resurselor, apoi faceți clic pe butonul „Ștergeți” din bara de instrumente:

Pentru a șterge sau gestiona secțiunile principale, adică dosarele principale din stânga, consultați Gestionarea secțiunilor principale.