Zarządzaj wieloma subkontami firmowymi
Folderit umożliwia tworzenie i przełączanie oddzielnych subkont w ramach konta użytkownika dla różnych firm, działów lub lokalizacji, które możesz chcieć zachować oddzielnie. Wszystkie subkonta mają swoje osobne główne sekcje (w tym Skrzynka odbiorcza i folder #Team), zespół członkowie (w tym w razie potrzeby oddzielni administratorzy) i grupy użytkowników.
Aby dodać subkonto dodatkowe wykonaj następujące czynności:
- Zaloguj się
- Kliknij nazwę swojej firmy w nagłówku, aby otworzyć menu rozwijane
- Wybierz „Zarządzaj obszarami roboczymi”
- Kliknij przycisk paska narzędzi „+Obszar roboczy”
- Wybierz nazwę dla swojego dodatkowego konta i kliknij „Utwórz”

Tutaj możesz łatwo zobaczyć przegląd wszystkich swoich subkont.
Pamiętaj, że wyszukiwanie działa w obrębie każdego subkonta osobno.
Ukryj konto na swoich listach
Ukrywanie konta to osobiste preferencje wyświetlania. Usuwa to konto ze zwykłych list kont i przełącznika bez usuwania dostępu lub ukrywania przypisanych do Ciebie zadań. Użyj go, jeśli chcesz skrócić listę kont, zachowując jednocześnie dostęp.
- Otwórz menu z nazwą firmy w nagłówku i wybierz Zarządzaj obszarami roboczymi.
- Znajdź konto i otwórz jego menu pod ikoną koła zębatego.
- Wybierz Ukryj.
Znajdź i przywróć ukryte konto
Wróć do Zarządzaj obszarami roboczymi i kliknij Pokaż ukryte obszary robocze. Znajdź ukryte konto, otwórz jego menu koła zębatego i skorzystaj z opcji przywrócenia jego widoczności. Może wtedy ponownie pojawić się na zwykłej liście kont.
Przydzielone Ci zadania pozostają dostępne w Osobistym panelu kontrolnym, gdy konto jest ukryte. Ukrywanie jest niezależne od akcji Usuń mój dostęp.
Jeśli zniknie wspólne konto
Konto, do którego można uzyskać dostęp wyłącznie poprzez udostępnione zasoby, może zniknąć z listy kont, gdy wszystkie te udostępnione zasoby zostaną przeniesione do kosza, usunięte lub przestaną być dostępne. Widoczność powraca po przywróceniu kwalifikujących się zasobów udostępnionych. Sprawdź dostęp współdzielony, a także preferencje ukrytego konta, gdy szukasz zaginionego konta.