Przejdź do treści głównej
Jak możemy pomóc?

Osiągnięto limit użytkowników

Wiadomość „Osiągnięto limit współpracowników” oznacza, że na Twoim koncie Folderit osiągnięto maksymalną liczbę stanowisk użytkowników uwzględnioną w Twoim bieżącym planie.

Miejsce jest zarezerwowane dla każdego użytkownika dodanego do konta. Dotyczy to również użytkowników, którzy zostali zaproszeni, ale jeszcze nie zaakceptowali zaproszenia.

Sprawdź wykorzystanie użytkownika i stanowiska

Administratorzy kont mogą sprawdzić bieżące wykorzystanie pod:

Narzędzia administracyjne → Dostęp – informacje ogólne

Tam możesz zobaczyć:

  • ile miejsc obejmuje Twój plan;
  • ile miejsc jest aktualnie zajętych;
  • aktywni użytkownicy;
  • zaprosił użytkowników, którzy jeszcze nie zaakceptowali ich zaproszenia.

Zwolnij miejsce

Aby zwolnić miejsce dla innego użytkownika, usuń użytkowników lub oczekujące zaproszenia, które nie są już potrzebne.
Przed usunięciem kogoś upewnij się, że nie potrzebuje on już dostępu do konta i że wszelkie odpowiednie obowiązki lub uprawnienia dostępu zostały ponownie przypisane.

Uaktualnij swój plan

Jeśli Twoja firma potrzebuje więcej stanowisk użytkowników, właściciel konta może uaktualnić subskrypcję w ramach Plany.
Po uaktualnieniu planu dodatkowe stanowiska staną się dostępne dla nowych użytkowników.

Ważne

Zaproszeni użytkownicy wliczają się do limitu miejsc jeszcze zanim zaakceptują zaproszenie, ponieważ miejsce musi być dla nich zarezerwowane.