Przejdź do treści głównej
Jak możemy pomóc?

Zarządzaj powiadomieniami organizacji

Jako administrator masz możliwość wyłączenia wszystkich powiadomień dla swoich użytkowników. Dodatkowo możesz zarządzać częstotliwością przypomnień o przepływie pracy, określając jak często mają one być wysyłane w przypadku braku reakcji użytkownika. Masz także możliwość całkowitego wyłączenia przypomnień, zapewniając wysłanie tylko pierwszego zaproszenia bez żadnych kolejnych przypomnień o braku działania.

Zaloguj się na swoje konto administratora i przejdź do Zarządzaj obszarami roboczymi. Kliknij ikonę koła zębatego w kolumnie „Ustawienia”, która odpowiada nazwie firmy w tym samym wierszu. Jeśli zarządzasz wieloma firmami, pamiętaj, że każda z nich może mieć własne, unikalne ustawienia. Z menu ustawień wybierz Edytuj obszar roboczy.

W wyświetlonym oknie ustawień możesz:

  1. Całkowicie włącz lub wyłącz powiadomienia dla wszystkich użytkowników.
  2. Dostosuj harmonogram przypomnień o zaproszeniach przepływu pracy. Możesz zastąpić domyślne interwały (24 godziny i 144 godziny), aby ustawić inną częstotliwość lub dostosować liczbę wysyłanych przypomnień.

Pamiętaj, aby kliknąć Zapisz i zapisać zmiany.