Sistem Electronic de Management al Documentelor

Ce este Folderit si de ce este esential sa folosesti un sistem electronic de management al documentelor pentru siguranta firmei tale?

Folderit este un software de gestionare a documentelor online foarte accesibil ca și pret. Pe lânga faptul ca poți stoca, partaja, gestiona și aproba documentele digitale cu ușurință, acestea vor fi pastrate în totală siguranța fără riscul de a fii pierdute. 

De ce să alegi Folderit pentru compania ta? 

În primul rand, fara un sistem de gestionare electronica a documentelor, ești nevoit să stochezi toate documentele pe un hardware extern sau pe un computer. Acestea pot oricând să se defecteze iar tu să pierzi toate documentele salvate. 

Cu siguranță vei spune, că avand toate documentele pe hârtie, vei putea păstra în siguranță documentele importante din compania ta. Cel mai probabil ai și dreptate. Însă ce se întampla atunci când ai nevie să accesezi anumite documente de la distanță? Vei purta toate hârtiile dupa tine? 

Dar atunci când unul dintre angajații sau colegii tăi are nevoie de acces la anumite date? Vei căuta, scana si trimite documentele necesare de fiecare dată? Folderit iți oferă cel mai usor de utilizat sistem de gestionare electronică a documentelor din lume. Acest sistem nu are opțiuni inutile, de care nu ai nevoie, ci doar caracteristici reale, pe care le utilizezii zi de zi, precum cautarea anumitor documente mult mai usor. 

In ceea ce priveste investitia in acest sistem de gestionare a documentelor, nu trebuie sa îți faci griji. Prețul este unul foarte accesibil si pentru a te convinge de utilitatea lui, îți oferim 30 zile de testare gratuită. 

Iată doar câteva dintre avantajele de care poți beneficia atunci când folosești Folderit: 

Distribuirea link-urilor cu documente in asa fel incat anumite grupuri de persoane sa aiba acces, sau chiar si publicarea acestor lincuri. Puteti partaja documente, foldere, sectiuni ale contului sau chiar intregul cont pentru a le impartasi mai multor oameni simultan sau unui singur angajat.

De asemenea poți alege cine poate descarca sau nu acel document. 

Cautare usoara prin intermediul sistemului nostru OCR

Prin utilizarea sistemului OCR (Optical Character Recognition) poți căuta documentele tale. mult mai usor. Nu doar ca ai posibilitatea sa cauți fisierele PDF sau Word in functie de titlul cu care au fost salvate, dar poți căuta și în functie de cuvintele cheie pe care stii că documentul le conține. 

Flux de lucru usor si retinere a documentelor pe o perioada bine determinata

O factură, o cerere de vacanță sau un alt document trebuie să fie aprobate de una sau mai multe persoane înainte de următorul pas? Nici o problema! Invită-ți colegii să aprobe și să adauge comentariile lor prin sistemul de gestiune a documentelor Folderit. În ordine fixă sau toate simultan. Nu a fost niciodată mai ușor să obți și să urmărești aprobările!

De asemenea, poți seta o anumita perioadă de păstrare pentru oricare dintre dosare și fișiere – în zile, săptămâni, luni sau ani!

Notificări și rapoartări de audit automate

Obtine notificari automate de fiecare data cand cineva face anumite modificari la documentele pe care alegi să le monitorizezi. De asemenea poți alege cât de des dorești să primești aceste notificari, dar foarte important este și faptul că poți vedea exact cine a schimbat sau adaugat anumite date ale fișierelor. 

Asociază fisiere si adaugă metadate

Adaugă semnarii, notițe sau data scadenței pentru a te ajuta să vă organizați documentele. Poți adăuga cu ușurință propriile câmpuri de metadate! De asemenea, poți asocia fișiere pentru a crea relații între documente în diferite structuri de folder care aparțin aceluiasi departament. Este foarte simplu în software-ul de gestionare a documentelor cloud Folderit.

Versiuni de fișiere

Poți încărca o nouă versiune a unui document și păstra metadatele existente și toate versiunile fișierului anterior – care pot fi întotdeauna ușor recuperabile cu un singur clic! Posibilitatea de check-in / check-out a unui document îți permite să il blochezi pentru alții în timp ce îl editezi pe computerul tau.

Mementouri

Ori de câte ori ai nevoie de o notificare la o anumită dată și oră, trebuie doar să setezi un memento! Poți adăuga atâtea memento-uri pe care le dorești și poți alege o adresă de e-mail diferită pentru notificare pentru fiecare dintre ele.

Inbox

Pentru fiecare din rolurile contului tau. primești o adresă de e-mail dedicată. Trebuie doar să trimți un e-mail la adresa respectivă și fișierul atașat va ajunge în căsuța de e-mail Folderit. Nu ar putea fi mai simplu și este ideal pentru a stoca documente din mers!

Roluri sau subconturi

Deși poți crea o ierarhie nelimitată sub rolul contului principal, poți adăuga până la 5 roluri principale suplimentare! Așadar, poți avea unul pentru compania dvs. sau diviziile sale, altul pentru dvs., nevoi personale, cluburi sau orice altceva de împărtășit cu angajati, prieteni sau chiar familie.

Sistem de gestionare a documentelor online accesibil de pe mobil

Documentele din sistemul de gestionare a documentelor online Folderit îți sunt accesibile de pe orice computer, Mac, tabletă sau smartphone cu conexiune la internet. Oriunde te-ai afla în lume. 

Posibilitate de back-up local 

Documentele tale sunt stocate într-un cloud securizat și sunt perfect sigure, dar, iar daca dorești, poți descărca cu ușurință întregul cont sau fișiere / foldere individuale pe hard disk / computer oricat de des doești.

Documentele tale sunt in siguranță și securizate

Toate datele tale sunt triplu copiate și criptate la nivel de bancă în sistemul de gestionare a documentelor cloud Folderit. De asemenea, poți personaliza politica de parolă pentru membrii echipei tale., astfel încât aceștia pot alege doar parole extra lungi. Poți alege si ca membrii echipie își schimbe parola atât de des pe cât dorești.

Gestionarea documentelor fără hârtie este o parte clară și ușoară a afacerilor cotidiene pentru foarte multe companii și organizații din întreaga lume. Folderit este sistemul electronic de gestiune a documentelor căruia i se acorda încredere în toata lumea de catre sute de mii de companii. 

Alege și tu sa iți usurezi munca si sa iți păstrezi documentele în siguranță cu ajutorul Folderit.
Beneficiază de 30 zile gratuite in care poți testa toate beneficiile sistemului ușor de utilizat.