Софтвер за систем за управување со документи во облак

Наградуван DMS за позелено побезбедно складирање, управување и одобрување на дигитални документи

Систем за управување со документи кои се најпријателски за корисниците во светот

Чувањето на вашите канцелариски документи без хартија само на вашиот компјутер или локален сервер претставува ризик од дефект на хард дискот, пожар, поплава или кражба. А што ако сакате да пристапите до една од тие важни датотеки подалеку од канцеларијата? Запознајте го Folderit. Врвен онлајн систем за управување со документи за секоја организација, најпријателски DMS во светот! Неверојатно лесен за употреба, високо безбеден и достапен EDMS.
Контрола на пристап и интеграции на Office 365 / DocuSign

Споделете документи, папки, секции или дури и целата сметка со различни дозволи (прегледувач, прегледувач, уредник, само за поставување) на кој било што сакате. Користете Active Directory за управување со корисници. Создадете групи на соработници за да ги споделите со многу луѓе одеднаш! Работете заеднички во апликациите на Office 365 и испраќајте документи до работните текови за е-потпишување.

Моќно пребарување со повеќејазичен OCR

Во нашиот софтвер за управување со документи во облак е вградена моќна функција за пребарување во живо за да можете да пребарувате документи не само според името на датотеката и метаподатоците, како клучни зборови, туку и содржината на датотеките благодарение на технологијата за оптичко препознавање знаци (OCR). PDF-датотеките, датотеките Docx или дури и сликите од екранот и скенирањата на документи сега се темелно пребарувани!

Работен тек на одобрување и автоматско задржување

Дали фактура, апликација за одмор или друг документ треба да бидат одобрени од едно или повеќе лица пред следниот чекор? Не е проблем! Поканете ги луѓето да одобрат и да ги додадат своите коментари. Во фиксен редослед или одеднаш. Никогаш не било полесно да се добијат и следат одобренија! Дознајте повеќе за Работниот тек на одобрување!
Можете исто така да поставите изборен период на задржување за која било од папките и датотеките -- во денови, недели, месеци или години!

Нумерирање на документи, известувања и ревизорски патеки

Користете автоматско нумерирање на документи врз основа на шемите што ги дефинирате. Поставете и добивајте автоматски известувања за промени во документи или папки толку често колку што ќе одберете. Додека ревизорското испитување евидентира многу активности на секој корисник за одговорност.

Прилагодено поврзување на метаподатоци и датотеки

Додајте ознаки, белешки, датум и датум на доспевање за да ви помогне да ги организирате вашите документи. Можете лесно да додадете свои полиња за метаподатоци од различни типови како списоци, полиња за избор и многу повеќе! Можете исто така да поврзете датотеки за да креирате односи помеѓу документите во различни структури на папки. Шаблони за метаподатоци може да се дефинираат и на ниво на папка.

Верзии на датотеки

Можете да поставите нова верзија на документ и да ги зачувате постојните метаподатоци и сите претходни верзии на датотеката -- кои секогаш лесно се обновуваат со само еден клик! Функцијата за пријавување/одјавување документ ви овозможува да заклучите документ за други додека го уредувате на вашиот компјутер. И секоја верзија на документ може да биде независно одобрена.

Потсетници

Секогаш кога ви треба известување на одреден датум и време, само поставете потсетник! Можете да додавате онолку потсетници колку што сакате и да изберете различна адреса за е-пошта за известување за секој од нив.

Увезете документи преку е-пошта

Секоја папка има посветена адреса за е-пошта. Само испратете/препратете е-пошта на таа адреса и приложената датотека ќе заврши во избраната папка со непроменети информации за испраќачот, темата и содржината. Не може да биде поедноставно, а совршено е да складирате документи во движење или да ги испраќате во вашиот DMS од скенер.

Поддржани подружници

Иако можете да креирате неограничена хиерархија под улогата на вашата примарна сметка, можете да додадете посебни простори за вашите филијали! Значи, можете да имате по еден за секоја ваша компанија или нејзините поделби. Тимовите и податоците се чуваат одделно, освен ако не сакате некому да му дадете пристап до неколку ваши компании.

Мобилен пријателски DMS

Документите во системот за онлајн управување со документи Folderit ви се достапни од секој компјутер, Mac, таблет или паметен телефон со интернет конекција. Насекаде во светот.

Локална резервна копија исто така

Вашите документи се зачувани во безбеден облак и се совршено безбедни, но доколку сакате, можете лесно да ја преземате целата сметка или поединечни датотеки/папки на вашиот хард диск онолку често колку што сакате за вашата локална резервна копија. Или користете ја нашата апликација за синхронизација за Windows.

Безбедно и безбедно

Сите ваши податоци се тројно поддржани и шифрирани на ниво на банка во системот за управување со документи во облак Folderit каде што безбедно се складираат и се пренесуваат преку безбеден SSL слој. Можете исто така да ја приспособите политиката за лозинка (вклучувајќи 2FA) за членовите на вашиот тим, така што тие можат да избираат само екстра долги лозинки и треба да ја менуваат својата лозинка онолку често колку што сакате.

Обидете се бесплатно

Доверлив и сакан.
Worldwide

Управувањето со документи без хартија е јасен и лесен дел од бизнисот бизнис за многу компании и организации ширум светот. За оние кои го избрале Folderit.