DMS - dokument menadžment sistem za male i srednje firme i organizacije

Online DMS sistem za jednostavno pohranjivanje, dijeljenje, upravljanje i odobravanje digitalnih dokumenata

DMS sistem sa nagradom za najbolji korisnički interfejs na svijetu

Da li znate da čuvajući poslovnu ili privatnu digitalnu dokumentaciju samo na vašem kompjuteru ili lokalnom serveru rizikujete mogući kvar tvrdog diska, požar, poplavu ili krađu čime ih bespovratno gubite? Da li vam je ikada zatrebao dokument sa vašeg kompjutera, a da niste bili u njegovoj blizini? Upoznajte Folderit! Vrhunski online dokument menadžment sistem za mala i srednja privredna društva i organizacije. Folderit je DMS rješenje sa najboljim korisničkim interfejsom na svijetu jer nudi sve što je potrebno, a istovremeno je jednostavan za korištenje. Nije pretrpan funkcijama koje se rijetko upotrebljavaju.
Dijeljenje

Dokumenti, folderi, sekcije ili čak cijeli korisnički račun može biti dijeljen sa bilo kim želite. Opcijama “Preview”, “View” ili “Edit” omogućen je različit nivo ovlašćenja pristupu ili uređivanju odobrenih dokumenata. Napravite grupe saradnika i sa svima njima dijelite dokumente. Istorijat omogućava uvid u pristup, preuzimanje ili bilo koju drugu aktivnost od strane bilo koga u sistemu.

Moćan pretraživač sa OCR-om

U naš Dokument Menadžment Sistem ugrađen je pretraživač koji omogućuje pronalaženje dokumenata ne samo po imenu već i po sadržaju i metapodacima sve zahvaljujući Optical Character Recognition (OCR) tehnologiji. Moguće je pretraživati pdf, docx ili čak fotografije i screen shotove dokumenata!

Proces odobrenja i automatskog isteka

Imate li ulazni račun, zahtjev za godišnji odmor ili neki drugi dokument koji treba da se odobri od strane jednog ili više lica? Nema problema! Potrebno je samo poslati zahtjev za odobrenje. Može se tražiti od više lica istovremeno ili nekim određenim redoslijedom. Nikada prije nije bilo tako jednostavno dobiti odobrenje. Možete podesiti i rok čuvanja nekog foldera ili dokumenta u danima, mjesecima ili godinama.

Napomene i trag promijena

Biranjem opcije automatskog obavještavanja o izvršenim izmjenama u dokumentu, folderu ili sekciji dobija se informacija o napravljenim promjenama bilo u trenutku kada se promjena napravili ili periodično. Čim neko nešto doda, obriše ili promijeni, odmah možete znati ko i kada je to uradio.

Dodijeljena polja i Metapodaci

Za lakšu organizaciju dokumenata omogućeno je dodavanje metapodataka kao što su tagovi, potpisnici, napomene, datum i rok. Po potrebi, vrlo jednostavno, mogu se dodati i nova metapolja. Možete također stvarati poveznice između dokumenata u različitim folderima a koji pripadaju jedni drugima. Sve je to jako jednostavno uraditi u Folderit Dokument Menadžment Sistemu.

Verzije dokumenta

Postavljanjem nove verzije dokumenta, metapodaci ostaju nepromijenjeni, a prethodnim verzijama dokumenta pristupa se jednim klikom u bilo kojem trenutku. Opcija “Document Check-in / Check-out” omogućava zaključavanje dokumenta za vrijeme rada u njemu.

Podsjetnik

Kada god je potrebno dobiti obavještenje o nekom zakazanom događaju, podešava se podsjetnik. Obavještenje svim učesnicima dolazi na e-mail adresu.

Ulazna pošta

Svakom korisničkom računu dodijeljena je posebna interna e-mail adresa. Dovoljno je poslati ili proslijediti e-mail na takvu adresu i dokument iz priloga će se automatski naći u Folderit Inboxu. Brz i jednostavan način pohranjivanja dokumenata.

Uloge i Sekcije

Unutar svakog korisničkog računa omogućeno je pravljenje do pet različitih sekcija sa neograničenom hijerarhijom saradnika koji međusobno mogu dijeliti sadržaje. Jedna sekcija može biti za poslovne dokumente, druga za privatne i sl.

Prilagođen pristup

Dokumenti u Folderit online Dokument Menadžment Sistemu su vam dostupni sa PC-a, Mac-a, tableta ili pametnog telefona sa Internet konekcijom bilo gdje u svijetu.

Čuvanje podataka

Dokumenti se čuvaju na bezbjednoj lokaciji i savršeno su zaštićeni. Ukoliko želite na lokalni medij možete uraditi backup cijelog korisničkog računa, pojedinog foldera ili više njih.

Sigurno i zaštićeno

Svi podaci u Folderit online Dokument Menadžment Sistemu su pohranjeni na serverima u tri bezbjednosne kopije i tamo se zaštićeni šalju putem SSL nivoa enkripcije. Možete prilagoditi jačinu lozinke i odrediti njenu redovnu ili periodičnu promjenu.

Isprobajte 14 dana besplatno!

Folderit.
Vjeruje mu se, širom svijeta.

Poslovna svakodnevnica mnogih privrednih društava i organizacija širom svijeta je jednostavna i efikasna upravo zato jer su odabrali Folderit.