DMS - dokument menadžment sistem za male i srednje firme i organizacije

Online DMS sistem za jednostavno pohranjivanje, dijeljenje, upravljanje i odobravanje digitalnih dokumenata

DMS sistem sa nagradom za najbolji korisnički interfejs na svijetu

Da li znate da čuvajući poslovnu ili privatnu digitalnu dokumentaciju samo na vašem kompjuteru ili lokalnom serveru rizikujete mogući kvar tvrdog diska, požar, poplavu ili krađu čime ih bespovratno gubite? Da li vam je ikada zatrebao dokument sa vašeg kompjutera, a da niste bili u njegovoj blizini? Upoznajte Folderit! Vrhunski online dokument menadžment sistem za mala i srednja privredna društva i organizacije. Folderit je DMS rješenje sa najboljim korisničkim interfejsom na svijetu jer nudi sve što je potrebno, a istovremeno je jednostavan za korištenje. Nije pretrpan funkcijama koje se rijetko upotrebljavaju.
Dijeljenje

Dokumenti, folderi, sekcije ili čak cijeli korisnički račun može biti dijeljen sa bilo kim. Opcijama “View” ili “Edit” omogućen je pristup ili uređivanje odobrenih dokumenata.

Moćan pretraživač sa OCR-om

Ugrađen je pretraživač koji omogućuje pronalazak dokumenata ne samo po imenu već i po sadržaju i metapodacima sve zahvaljujući Optical Character Recognition (OCR) tehnologiji.

Proces odobrenja

Imate li ulazni račun, zahtjev za godišnji odmor ili neki drugi dokument koji treba da se odobri od strane jednog ili više lica? Nema problema! Potrebno je samo poslati zahtjev za odobrenje. Može se tražiti od više lica istovremeno ili nekim određenim redoslijedom. Nikada prije nije bilo tako jednostavno dobiti odobrenje.

Napomene

Biranjem opcije automatskog obavještavanja o izvršenim izmjenama u dokumentu, folderu ili sekciji dobija se informacija o napravljenim promjenama.

Metapodaci

Za lakšu organizaciju dokumenata omogućeno je dodavanje metapodataka kao što su tagovi, potpisnici, napomene, datum i rok. Po potrebi, vrlo jednostavno, mogu se dodati i nova metapolja.

Verzije dokumenta

Postavljanjem nove verzije dokumenta, metapodaci ostaju nepromijenjeni, a prethodnim verzijama dokumenta pristupa se jednim klikom u bilo kojem trenutku. Opcija “Document check-in/check-out” omogućava zaključavanje dokumenta za vrijeme rada u njemu.

Podsjetnik

Кada god je potrebno dobiti obavještenje o nekom zakazanom događaju, podešava se podsjetnik. Obavještenje svim učesnicima dolazi na e-mail adresu.

Ulazna pošta

Svakom korisničkom računu dodijeljena je posebna interna e-mail adresa. Dovoljno je poslati ili proslijediti e-mail na takvu adresu i dokument iz priloga će se automatski naći u Folderit Inboxu. Brz i jednostavan način pohranjivanja dokumenata.

Sekcije

Unutar svakog korisničkog računa omogućeno je pravljenje do pet različitih sekcija sa neograničenom hijerarhijom saradnika koji međusobno mogu dijeliti sadržaje. Jedna sekcija može biti za poslovne dokumente, druga za privatne i sl.

Pristup

Dokumenti su dostupni sa PC-a, Mac-a, tableta ili pametnog telefona sa Internet konekcijom bilo gdje u svijetu.

Čuvanje podataka

Dokumenti se čuvaju na sigurnoj lokaciji i zaštićeni su. Po potrebi se na lokalni medij može uraditi kopija cijelog korisničkog računa, pojedinog foldera ili više njih.

Sigurno i zaštićeno

Svi podaci su pohranjeni na serverima i tamo se zaštićeni šalju putem SSL nivoa enkripcije.

Isprobajte 30 dana besplatno!

Folderit.
Vjeruje mu se, širom svijeta.

Poslovna svakodnevnica mnogih privrednih društava i organizacija širom svijeta je jednostavna i efikasna upravo zato jer su odabrali Folderit.