Изаберите DMS план који најбоље одговара вашим потребама

Испробајте бесплатно 30 дана! Кредитна картица није потребна.

Редовно плаћање купљених услуга је кредотном картицом у еврима. Уколико желите да вам фактуришемо у КМ и да плаћање вршите преко трансакцијског рачуна у БиХ, контактирајте нас на podrska@folderit.com

Мјесечно Годишње, уштеда 10%
План Сребро Злато Платина
Цијена

19

/мјесечно

205.20

/годишње

49

/мјесечно

529.20

/годишње

89

/мјесечно

961.20

/годишње
Простор 500 GB 1 TB 1 TB
Процес одобрења
Document Numbering
Приоритетна подршка
Сарађује до 20 Лица 50 Лица 200 Лица
ПРОБАЈТЕ 30 ДАНА БЕСПЛАТНО ПРОБАЈТЕ 30 ДАНА БЕСПЛАТНО ПРОБАЈТЕ 30 ДАНА БЕСПЛАТНО
Сви планови укључују:
Овлаштење за дијељење, преглед и уређење докумената

Ваше документе, појединачне фолдере, секције или цијели кориснички рачун можете, у било којем тренутку, подијелити са колегама или пријатељима. Kориштењем опције “View” омогућујете им преглед одобрених докумената, док опцијом “Edit” омогућујете измјену садржаја метаподатака документа.

Аутоматске напомене

Подешавањем опције аутоматског информисања добијамо обавјештење о промјенама која су направљене у документима, фолдерима или секцијама.

Додајте своје метаподатке

За бољу организацију докумената имате могућност додати им своје метаподатке укључујући тагове, напомене, потписнике и рокове. Можете ићи и даље од тога додавањем нових поља са подацима.

Документ са више верзија

Систем вам омогућава додавање нове верзије постојећег документа уз истовремено чување његових метаподатака као и претходних верзија које се могу позвати уз једноставан клик. У систему се налази и “Document Check-in/Check-out” функција којом другима блокирате приступ за вријеме уређења документа.

Поставите подсјетник

Уколико требате напомену за неки догађај у одређено вријеме и датум, можете подесити подсјетник. Број подсјетника није ограничен, а сваки од њих може бити повезан са другом e-mail адресом.

Импресиван претраживач

Kористите уграђени претраживач како бисте проналазили документе по имену, наслову или метаподацима.

Додијељена e-mail адреса

За сваки кориснички рачун дођељује се e-mail адреса на коју можете слати или прослијеђивати поруке које ће се смјештати у ваш Folderit поштански сандучић што омогућава брз начин похрањивања докумената.

Додатне улоге унутар корисничког рачуна

Можете имати више улога унутар корисничког рачуна те креирати неограничену хијерархију сарадника испод вас. Овим приступом вршите подјелу на пословне и приватне улоге што поједностављује дијељење садржаја са пријатељима, породицом или колегама.

Једноставан приступ документима

Ваши документи су вам доступни било гдје у свијету са било ког PC-a, Mac-a, таблета или паметног телефона са Интернет конекцијом.

Направите локални бекап

Ваши документи су увијек на сигурној локацији са које их по потреби можете преузети и копирати на ваш рачунар као појединачни документ, као цијели фолдер или као комплетан кориснички рачун.

Сигурна похрана докумената

Ваши подаци су енкриптирани и сигурно смјештени на серверима, а сви документи се размјењују путем сигурног SSL нивоа.

Share This