The most user-friendly document management system Folderit

Цени по компанија, не по корисник!

Пробајте 14 дена бесплатно – Не е кредитна картичка

Контактирајте не за сопствени сопствени

Месечно Годишно, заштедете 10%
Mini
25
270
+ taxes
Месечно
Годишно
 • 150 GB storage
 • Up to 5 users
 • Approval & e-Sign Workflows
 • Retention Automation
 • Document Numbering System
 • API
 • Приоритетна поддршка
 • MS Entra ID (AD) & Okta SSO
 • Granular Access Management
Medium
75
810
+ taxes
Месечно
Годишно
 • 500 GB storage
 • Up to 10 users
 • Approval & e-Sign Workflows
 • Retention Automation
 • Document Numbering System
 • API
 • Приоритетна поддршка
 • MS Entra ID (AD) & Okta SSO
 • Granular Access Management
Tailor
95
1026
+ taxes
Месечно
Годишно
 • TB storage
 • users
 • Approval & e-Sign Workflows
  Unlimited Folderit eSign Included
 • Retention Automation
 • Document Numbering System
 • API
 • Приоритетна поддршка
 • MS Entra ID (AD) & Okta SSO
 • Granular Access Management
Сите планови вклучуваат:
Споделување со соработници и групи

Можете лесно да ги споделите вашите документи, папки или целата сметка со секој што сакате. Дозволата „Прегледувач“ им овозможува на луѓето само да го прегледуваат документот, а не да преземаат. Дозволата „Прикажи“ им овозможува на луѓето со кои споделувате податоци да го гледаат и преземаат документот, додека дозволата „Уреди“ им дозволува да ги уредуваат метаподатоците на документот. „Уредниците“ на која било папка исто така можат да додаваат датотеки во неа! Опционално може да додадете датум/време на истекување кога споделувате и да активирате јавна врска што можете да ја споделите со секого.

Автоматски предупредувања и трага за ревизија

Можете дури и да поставите автоматски известувања да ве известуваат за какви било промени направени во документи, папки или одредени делови од вашата сметка кога и да посакате. Ревизорскиот дневник е снимен и можете да го видите дневникот на промени за секоја папка и датотека!

Додадете метаподатоци и врски со датотеки

Имате можност да додадете свои метаподатоци, вклучувајќи ознаки, датум, белешки, потписници и датум на доспевање за подобра организација и управување со документите. Можете исто така да додадете свои полиња за метаподатоци, и на ниво на папка!

Повеќе верзии на датотеки

Системот ви овозможува да додадете нова верзија на постоечки документ додека ги задржувате постоечките метаподатоци, како и сите претходни верзии на документот. Можете лесно да ги вратите претходните верзии со еден клик. Има дури и функција за пријавување/одјавување на документи што може да се користи за блокирање на пристапот до документот кога го уредувате.

Поставете потсетници

Ако ви треба конкретно известување во дадено време и датум, можете лесно да го направите тоа со поставување потсетник. Може да имате онолку потсетници колку што сакате, секој поврзан со одредена адреса за е-пошта.

Импресивно пребарување во живо со OCR

Користете ја моќната вградена функција за пребарување за да ги лоцирате документите по име, наслов и метаподатоци како што се потписници и ознаки. Пребарувањето на содржината на OCR може да индексира дури и текст пронајден во слики, PDF или Office-датотеки со што нивната содржина е целосно пребарлива!

Посветена адреса за е-пошта

Добивате посебна адреса за е-пошта за секоја улога на сметката. Можете да испратите или препраќате која било е-порака на таа адреса и секоја приложена датотека во е-поштата ќе заврши во вашето сандаче на Folderit. Ова помага да се зачуваат документите во движење.

Дополнителни улоги на сметката

Можете да додавате улоги на сметка во вашата примарна сметка покрај неограничената хиерархија што ви е дозволено да ја креирате во една сметка. Дополнителните улоги можат да бидат за вашата компанија, како и за други лични активности што сакате да ги споделите со вашите пријатели, семејството и колегите.

Лесен пристап до документи

Можете да пристапите до вашите документи од каде било во светот преку компјутер, паметен телефон, Mac или таблет сè додека е поврзан на Интернет.

Направете локална резервна копија

Вашите документи секогаш се безбедно зачувани во нашата облак складирање, но можете да преземате поединечни датотеки или папки или дури и целата сметка ако сакате и да креирате локална резервна копија на вашиот хард диск.

Безбедно складирање на документи

Ние осигуруваме дека вашите податоци се шифрирани и безбедно складирани во облакот и секоја датотека се испраќа преку безбеден SSL слој.