Tiedostonhallintaa koko yritykselle vain 8,99 € / kk

Helpoin tapa säilyttää, hallinnoida ja jakaa digitaalisia tiedostoja.

Miksi valita Folderit?

Helppokäyttöinen järjestelmä, missä kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat käytettävissäsi.

Kovalevyn hajoaminen, tulipalo, tulva tai varkaus - kaikki nämä uhkaavat tiedostojasi, kun ne ovat tallennettu ainoastaan omalle tietokoneellesi tai paikalliselle serverille. Et myöskään pääse käsiksi niihin muualla kuin missä tiedosto itse sijaitsee. Tutustu kokonaisvaltaiseen tiedostonhallintajärjestelmään nimeltä Folderit. Olemme luoneet kokonaisuuden, missä tarvittavat ominaisuudet ovat aina helposti saatavilla ja turhuudet on jätetty pois. Lisäksi tiedostot ovat käytettävissä missä tahansa päin maailmaa.

Electronic document management version control

Jakaminen

Jaa tiedostoja, kansioita, osioita ja jopa kokonaisia tilejä kenelle haluat. Lukuoikeuden omaavat voivat vain nähdä tiedoston ja lukea sitä, kirjoitusoikeudella tiedostoa pääsee myös muokkaamaan.

Hyväksynnät

Onko dokumentti, kuten esimerkiksi lasku, hyväksyttävä yhdellä tai useammalla henkilöllä ennen jatkotoimenpiteitä? Ei ongelmaa! Kutsu käyttäjiä hyväksymään ja liittämään kommentteja asiakirjaan. Joko tietyssä järjestyksessä tai kaikki kerralla. Kuittauksen tai suostumuksen välittäminen ja jäljittäminen on nyt todella helppoa!

Ilmoitukset

Aseta ja saa automaattisia ilmoituksia niin usein kuin haluat, kun tiedostoja, kansioita tai osioita päivitetään tai muutetaan.

Cloud DMS software approval workflow

Metadata

Lisää metadataa, kuten tageja, allekirjoittajia, päivämääriä ja aikarajoja tiedostojen järjestelmiseen. Voit helposti lisätä omia tietokenttiä!

Tiedoston versiot

Voit ladata uuden version tiedostostasi, jolloin säilytät tiedoston metadatan sekä aikaisemmat versiot. Voit helposti palauttaa vanhan version takaisin käyttöösi vain yhdellä painalluksella!

Muistutukset

Voit lisätä yksinkertaisen muistutuksen, kun tarvitset muistutuksen tiettynä aikana! Voit lisätä niin monta muistutusta kuin itse haluat ja voit käyttää vaikka eri sähköposteja jokaista varten.

Online document management system versioning

Tehokas haku

Olemme luoneet tehokkaan etsintämoottorin, jonka avulla voit etsiä tiedostoja nimen lisäksi käyttäen metadataa, kuten tageja ja allekirjoittajia!

Inbox

Jokainen käyttäjätilin rooli saa oman sähköpostiosoitteen. Voit helposti lisätä Folderit Inboxiin tiedostoja lähettämällä tiedoston sähköpostitse suoraan omaan osoitteeseen. Tiedostojen tallentaminen ei voi mennä enää helpommaksi!

Roolit

Sen lisäksi, että voit tehdä rajattomasti arvojärjestyksiä ensisijaiseen käyttäjätiliisi, voit luoda viisi erilaista lisätiliä! Luo yksi yrityksellesi, bändillesi, yhdistyksellesi tai mille tahansa sinulle sopivalle aiheelle, ja jaa ne helposti muille!

Avoin

Tiedostot ovat käytettävissäsi ympäri maailmaa kaikilta PC-, Mac-, tablettilaitteelta sekä älypuhelimestasi, kunhan niissä on nettiyhteys.

Paikallinen varmuuskopio

Tiedostosi ovat suojassa pilvessä, mutta voit halutessasi lataa yksittäisiä tiedostoja, kansioita tai jopa kokonaisia tilejä laitteellesi niin usein kuin haluat.

Turvallinen & luotettava

Kaikki tietosi säilytetään turvallisesti pilvessä, johon se lähetetään suojatun SSL-yhteyden kautta. Me emme edes pääse näkemään niitä.

SaaS Tiedostonhallintaa
Toimiva ja luotettava.
Kansainvälinen.
Tiedostonhallinta on selkeä ja helppo osa jokapäiväistä liiketoimintaa monille yrityksille ja organisaatiolle ympäri maailmaa. Niille, joilla on käytössään Folderit.
Tiedostonhallintaa